Ne firesi yaa :D Tamam AMD işlemciye AM3 uyumlu anakart olur tamam da. İllaki AMD işlemci olunca Radeon mu olması lazım? Teknik açıdan mümkün değil mi ikisinin birarada olması? Ne olur çakışır mı? :D Bence bir problem olmaz.. Ama randımanlı çalışmazsa senin dediğin olsun..Eğer sorunsuz çalışmasını istiyorsan İntel İşlemciye Nvidia AMD işlemciye Rodeon HDxxxx serisi bi kart seçmen gerek yok sorunu çalışsın istiyorsan sana kalmış tabikide teknik açıdan mümkün mesela benim işlemcim AMD Althlon ekran kartım Nvidia (Memnunmusun die sorma böyle bir sistemden nasıl memnun olabilirim ki ???)Ama bu bilgisayarın çıktığı senelerde Rodeon serisi yoktu o yüzden Nvidia ama o ekran kartını AMD GPU'lu bi ekran kartıyla değiştirmelisin
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Selam genclik ne örüyonuz yazarken zorlandım bi süre girmedim klavyeyi unutmusum :D :D
bu arada mac milan hala niye amd ye saldırıyon i5 2500k al kurtul fx serisi pert i5 geciyi alayini nese garik ben kacam..
MR_YAMYAM abim burada isen şu işlemci nasıl bi göz at yarın servise gidip soracam kredi kartına taksitle almayı düşünüyorum...
Düşünmüyorum alacağım şartlar uygunsa...
[/url]
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Selam genclik ne örüyonuz yazarken zorlandım bi süre girmedim klavyeyi unutmusum :D :DVayyy! :D Arkadaşlar, Guduruklaarr, Yamyamlaaarr. okin gelmiş okiiiin :D
bu arada mac milan hala niye amd ye saldırıyon i5 2500k al kurtul fx serisi pert i5 geciyi alayini nese garik ben kacam..Sonradan vıy ben duymadım, vıy ben görmedim demeyiiiin.. Ne yaptın okin? Yavv sen benim topladığım sisteme bakma, alacağımdan değil öylesine alıştırma yapıyorum. Hatalarımı buluyoruz, düzeltiyoruz arkadaşlarınan beraber. :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Nisan 2012 16:43
İyidir dostum net alamadım da henüz girebiliyoz :D az evvel catıya cıktım gene 1 mb net oldu ama kaydı sinyal zayıf aniden kuvvetleniyo nese saglık olsun :D bu arada yazmakta cok zorlanıyorum uzun süre chat felan yapmadım ondan heralde :D bu arada kesko abi i7 2600 k varkene hala işlemci arastırıyon camdan atlıcam valla ha :D .. senin net ne oldu mac buzları cözüldümü donduydu :D
İyidir dostum net alamadım da henüz girebiliyoz :D az evvel catıya cıktım gene 1 mb net oldu ama kaydı sinyal zayıf aniden kuvvetleniyo nese saglık olsun :D bu arada yazmakta cok zorlanıyorum uzun süre chat felan yapmadım ondan heralde :D bu arada kesko abi i7 2600 k varkene hala işlemci arastırıyon camdan atlıcam valla ha :D .. senin net ne oldu mac buzları cözüldümü donduydu :Yok hacı İ7 ler kesmez beni :)
Bu sefer toplayacağım sistem 20 sene götürecek beni
Yarın gidip bi konuşam şu xenon'uSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Nisan 2012 16:51
İyidir dostum net alamadım da henüz girebiliyoz :D az evvel catıya cıktım gene 1 mb net oldu ama kaydı sinyal zayıf aniden kuvvetleniyo nese saglık olsun :D bu arada yazmakta cok zorlanıyorum uzun süre chat felan yapmadım ondan heralde :D bu arada kesko abi i7 2600 k varkene hala işlemci arastırıyon camdan atlıcam valla ha :D .. senin net ne oldu mac buzları cözüldümü donduydu :Eee anlat okin :D Uzun bir süre yoktun. Ne yaptın? :D Bir ara, ara vermiştik bilgisayara bakmaya. Sen bu aradan daha fazla dayanabildin valla helal olsun. :DSon Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Nisan 2012 16:59
Yok hacı İ7 ler kesmez beni :)
Bu sefer toplayacağım sistem 20 sene götürecek beni
Yarın gidip bi konuşam şu xenon'uKapalı HesapTeşekkür Sayısı: 93,759 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 3084,897 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010cok hızlı yemek yedim miğdeme oturdu :( :D kesko abi 20 sene götürcek makina yokki tas catlasın 7-8 sene sonra mort bi oyun cıkar ona görede bi gereksinim sölerler cortu ceker :D . mac milann ne anlatam valla catılarda gezdim bütün gün neti düzeltiriz diye gene olmadı 12 gün doom3 ninja blade felan oynadım iyi idare ettiler :D anime vardı naruto -helsing - fair trail vs vs işte böle :D .. aha kesko abi alcaksan bunu al madem deysin 2.600 tl :D . http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=57550
Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 93,759 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010cok hızlı yemek yedim miğdeme oturdu :( :D kesko abi 20 sene götürcek makina yokki tas catlasın 7-8 sene sonra mort bi oyun cıkar ona görede bi gereksinim sölerler cortu ceker :D . mac milann ne anlatam valla catılarda gezdim bütün gün neti düzeltiriz diye gene olmadı 12 gün doom3 ninja blade felan oynadım iyi idare ettiler :D anime vardı naruto -helsing - fair trail vs vs işte böle :D .. aha kesko abi alcaksan bunu al madem deysin 2.600 tl :D . http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=57550yarın bi konuşam şunu bakarız buna :D
Telefon açtım gel konuşuruz dedi adam artık sistemi değişecem bea
Ben arabayı yıkayıp geleyim...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Nisan 2012 18:34Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 3084,897 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010:D Degiş abi bende merak ediyom nası bi performans verecek böle bi makina valla :D ekran kartını gtx 6xx al yeni seri den yakısırrr :D
Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 44,414 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011Kapalı HesapTeşekkür Sayısı: 93,759 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010