YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tamam da onun yerine asus direx cu ıı alsan daha iyi oda 550 ye mi ne satıyordu adam GTX570 i
herkes yeni kartlara geçiyor sende bi tane denk getir
yada yazı bekle GTX660 gelince fiyat ve performansına bakıp iyi se onu alırısın
artık 6850 ile falan uğraşma diyorsun
CF yada SLI farketmez ikisinide önermem her zaman tek kart daha iyidir.
CF ve SLI'da sürücüler başa bela ki AMD'de bu daha beter ve 1. kart 2. karta göre rahat 15 derece daha sıcak çalışıyor ses konusunda kafa ütüler nitelikte oluyor yani
Kasanın içi hamam gibi olur.
Eğer kart alacaksan bence şuan en alınası kart 670 1-2 ay bekle para biriktirip al :)
CF yada SLI farketmez ikisinide önermem her zaman tek kart daha iyidir.sıkıntılı işmiş desene
CF ve SLI'da sürücüler başa bela ki AMD'de bu daha beter ve 1. kart 2. karta göre rahat 15 derece daha sıcak çalışıyor ses konusunda kafa ütüler nitelikte oluyor yani
Kasanın içi hamam gibi olur.
Eğer kart alacaksan bence şuan en alınası kart 670 1-2 ay bekle para biriktirip al :)
o zaman beklemekte fayda var bekliyelim azAlıntı: Battousai vs Kenshino zaman pek bir esprisi kalmıyor işin.aynı paraya tek kart daha iyi o zaman
tabi zaten crosfire yapınca % 100 performans alacağın kesin değil şahsi fikrim tek kart olarak GTX570 atıyorum 36 fps veriyorsa 2 kart HD6850 crosfire 39 fps versede ben tek kartdan yanayım neyse ben çıkıyorum daha sonra gelirim yine konuya
Evet 2 :D 3 ü indircektim ama baktım fazla samata var kasabilir bendede :D bunu cekiyom belki buda kasar kim bilir :D bide sen patch + crack indirdiydin dimi 123 mb ?
Evet.. Dur hatta hangisi olduğunu da göstereyim..
Tmm dogru yolladyım :D elektirkler gitti gene hdd costu yaf ::D
Neyse torrent kaldığı yerden devam ediyor. :D Sorun yok. :D Bir kere bizde de elatirikler gittiydi. Benim hdd yi hep disk gözden geçirme yapıyordu bilgisayar.. format attım geçende.. Geçti :D
:D torent kaldıgı yerden devam etmez bi bölüm dosya ucar geri sarar dostum :D 10 mb gibi rakamlar ucabiler
:D torent kaldıgı yerden devam etmez bi bölüm dosya ucar geri sarar dostum :D 10 mb gibi rakamlarNasıl devam etmiyo yaa. Haa geri mi sarıyor.. Onu ben farketmedim.. Ama bende bir kere indirmişti yani elektrikler gitmesine rağmen bir daha başşlattım kaldığı yerden indirmeye başlamıştı.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 30 Mayıs 2012 14:49
Neyse ben gaçtım.. Ağşama gelebilirem. Hadi gorüşürüg :D
Mesela 1.30 gb indi der ama alta cek oku orda dosya boyutu ve biten var orda 10 veya 20 mb azalma görebilrsin esas sayac o cogu zaman olmaz ama bazen geri sarabiliyor :D
Men varım ama heroes 5 e kacacam simi bagımlılık yaptı bıdırdıgımın oyunu :D