Ondan değil o onun sebebi 0 alırsan disiplin suçu.
Ben de böyle biliyorum ben 05 aldım zaten
Yaav abi sbslerde full yapıp geldim matematiği duruma bak
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaslar aranıza rollercaoster tycoon 3 oynayan varmı hiç bi bot yeri yaptım insancıklar gezsin diye calıstıramadım gitti :D su parkı yönetiyos :D
O zaman senin durum tam böyle.. Gerçi her öğrencinin durumu böyle.. Hocalar bilerek yapıyor bunu Matematikte bir konuyu anlatırken kolay bir örnek yazıp çözer.. Sonra hadı bunu da siz yapın der, dünyanın en zor sorusu gibi gelir bize. Sonradan çözünce o da kolaymış deriz
Aglamak istiyom mobil baglantı hatası batsın bu vodofone nin öff bire sıkıldım valla satıcam en sonunda bu modemi
[
Ne güzel güller onlar.. Arkada da incir ağacı var, yaprakları görünüyor. :) Sizin oralar mı buralar?
MSI 970A-G46 970A AM3+ DDR3 1866 Anakart
AMD FX-Series 6100 Black Edition 3.3GHz Soket AM3+ İşlemci
G.SKILL Ares Blue (F3-1600C9D-8GAB) 8GB Dual (2x4GB) DDR3-1600Mhz CL9
SEAGATE Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB Sata3 6Gb/s Dahili Disk
XFX Radeon HD6850 1GB DRR5 256 Bit Ekran Kartı - HD-685X-ZDFC (Çift Fanlı) 2 adet cf olacak
Dark Star (DKCHSTAR) Power Yok USB Mavi LED Fanlı Siyah Performans Kasa
OCZ Fatal1ty Series (OCZ750FTY-UN) 750W 13.5 cm Fan 80+ Bronze Güç Kaynağı
QUAKE R036 Dahili Card Reader ALL-IN 1
FUJITSU L22T-3 21.5" 1920x1080 5ms Siyah Full HD LED Monitör
Toplam: 2284 TL
eksen bilgisayardan topladım sizce iyi mi?
Birde güvenilir dimi bu site??
windows 8 yayın önizlemesi çıktı
beyler anakartıma beta bile değil alpha bios yükledim beta yazıyorda alpha aslında altında not vardı son çıkan bios bu herneyse dedim pc yavaşlacak falan aksine hızlandı performans artışı oldu baya bootta windowsta bile hızlanma oldu
daha iyi oldu pc
Giflere bakın arkadaşlar :D
herkese hayrlı geceler beyler
glscgn sana attığım ö.m ler geliyormu ?
Sanada hayırlı geceler dostum h.g :D
iyilik dostum sen nasılsın gece gece takılıyom öle pc ye can sıkıntısı .