[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Alın size Sabri
Yamyam abi 3 cizgi yi yakalayamıyorum en iyi noktada 2 zor oluyo :D hic bir noktada 3 ü 1 kez görmedim hani 3 e atlarda 2 ye düser o bile yok :S.. dünyaya gök tası düserse bize bişey olmaz bizim sabrimiz var onu geldiği yere yollar bi koyuyomuss kaleye doğru 90 a kırık yılda bi kaleyi tutuyo dünya pert :D:D:D:
Yamyam abi 3 cizgi yi yakalayamıyorum en iyi noktada 2 zor oluyo :D hic bir noktada 3 ü 1 kez görmedim hani 3 e atlarda 2 ye düser o bile yok :S.. dünyaya gök tası düserse bize bişey olmaz bizim sabrimiz var onu geldiği yere yollar bi koyuyomuss kaleye doğru 90 a kırık yılda bi kaleyi tutuyo dünya pert :D:D:D:Çanağı çömleği ayarlarsan 3 çizgi alırsın.
Yamyam abi, PSU temizlemeyi öğretecek bir konu açacaktın ne oldu? Valla benim PSU elden gidiyor.. 420W PSU yetmemeye başladı, bilgisayara dvd'yi takınca çat diye kapanıyor. DVD de sorun yok bütüm kablolarını değiştirdim yine olmadı. Şu PSU' nun içini 8 senedir açmadım. İçindeki tozlar artık çamur olmuştur. Nasıl temizlenir bu PSU.?
Yamyam abi, PSU temizlemeyi öğretecek bir konu açacaktın ne oldu? Valla benim PSU elden gidiyor.. 420W PSU yetmemeye başladı, bilgisayara dvd'yi takınca çat diye kapanıyor. DVD de sorun yok bütüm kablolarını değiştirdim yine olmadı. Şu PSU' nun içini 8 senedir açmadım. İçindeki tozlar artık çamur olmuştur. Nasıl temizlenir bu PSU.?Valla bu bilgisayar üretildiğinden beri PSU'ya el değmemiştir ve 20 senelik PC
Ha... bu arada kızcam sana Cpt. abi
Yamyam abi, PSU temizlemeyi öğretecek bir konu açacaktın ne oldu? Valla benim PSU elden gidiyor.. 420W PSU yetmemeye başladı, bilgisayara dvd'yi takınca çat diye kapanıyor. DVD de sorun yok bütüm kablolarını değiştirdim yine olmadı. Şu PSU' nun içini 8 senedir açmadım. İçindeki tozlar artık çamur olmuştur. Nasıl temizlenir bu PSU.?Anlatmıştım ama konuyu okur ipuçlarında açtığım için hala onay bekliyor.
[URL=http://img835.imageshack.us/i/ekrangrntsp.png/][/URL]
Baktım ki olmayacak ben de tüm konuyu kes yapıştır yapıp başka bir konuya taşıdım.
Öncelikle soracağım soru biraz imkansız geldi bana
Şimdi bende snopy sn211 model 2+1 ses sis. var.
Dünde bi arkadaşım bana Boshmann pr6577BW modelinde hoparlör getirdi. bunu 2+1in bass çıkışına bağlayabilir miyim?
Yani snopy deki woofer ı sökecem yerine arkadaşımın getirdiği 220w lık hoparlörü takıcam.
Sence bu mümkün müdür?
Bu benim 2+1 im
Özellikleri:
Hoparlör Sayısı:2.1 Hoparlör
Subwoofer:Var
Bağlantı Tipi:Kablo
Toplam RMS:16 W
Buda arkadaşımın getirdiği hoparlör
Özellikleri:
Frequency Response: 55Hz – 23,000Hz
Sensitivity: 90db/w *m (SPL)
Nominal Impedance: 4 Ohms
Peak Power : 220 watts
Recommended Amplifier: 5-55 watts rms
Bu sitede takılabilir diyor ama Yine de sana sormak istedim
http://www.audiotel.co.za/audio/boschman_main.html
Takabilirsin
Ama daha fazla ya da daha iyi bass bekleme. Subwooferların bas hoparlörünün rezonans frekansı daha iyidir.
Eğer snoppy nin hoparlörü daha dandikse daha iyi bir hoparlör elbette daha iyi netice verecektir. Yanlız yerine uyarlaman gerekir.
Yamyam abi biraz fazla olacağım ama ;
Arkadasın getirdiği hop 3 yollu
bass çıkışına bağlamam sorun olmazmı
tizler ve mid ler açısından
Gerçi bağladm ama uzun vadeli kullanıcam.
Hoparlörün kağını ayrık bi de onu tamirlicem
sence bu mümkün mü bunlar?
Yamyam abi biraz fazla olacağım ama ;Bas filtresi olduğu için zaten medium ve tiz ler çalışmayacaktır.
Arkadasın getirdiği hop 3 yollu
bass çıkışına bağlamam sorun olmazmı
tizler ve mid ler açısından
Gerçi bağladm ama uzun vadeli kullanıcam.
Hoparlörün kağını ayrık bi de onu tamirlicem
sence bu mümkün mü bunlar?
Evet bu gün ittire ittire bi konuya girebiliyoruz.
O yüzden ben tüyer.
CHİPE GİRMEK İYİCE SORUN OLMAYA BAŞLADI.
Ben yatıyom
Windows bu belli olmaz oğlum :D