Bu arada arkadaşlar bu pc denilen vatandaş insanı vampirleştiriyo sabah evden cıkmaz oldum gözümde ucusan seyler rahatsız ediyi gök yüzüne baktımı cok odaklanmadan her biri cok hılı hareket eden minik ışık topları görüyorum cok rahatsız edici bişi sinek ucusması degil bunlar göze göre degil kafaların göre hareket ediyor görüntü pırpırlanıyor resmen bi doktora baktırtsam iyi olcak retina yırtıgı siyali olabilirmiş :D [/url][/resim] resmen parlıyolar böle ahada resimdeki gibi küt beyaz degilde gümüşümsü büle :D cpk oturuyos pc basında olmuyo yaf :Evet abi yaf geçen bende de oldu ama bu sefer olan normal bi sinekuçması deildi böyle gözümün önünde beyaz beyaz kıvılcımlar hareket ediyordu ve normallerine nazaran çok daha hızlıydı...
korktum tabi oturdum bi besmeke çektim gözümü biraz ovaladım açtım baktım yok :D Ama baya korkmuştum ya
O durumda şöyle bir denklem çıktı ordaya
Korku + şaşkınlık + yusuf yusuf = Ben :D :D :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Beyler bir oyun kasası için işlemci soğutucu almak şart mıdır? OC yapmayacak biri almalı mı? Yoksa soğutucusuzda çalışır mı?İşlemci soğutucu mutlaka gerekir... Yoksa nasıl çalışrıracan işlemciyi 60-70 belkide 80 derecelerde gezer ikide bir Mavi ekran verir
Ama işlemciyi biraz araştır eğer yanında stock fan veriyolarsa soğutucu almana gerek yok
Ama fansız işlemci çalışmaz
İnanmıyosan işlemcinin fanını çıkar dene bakalım noluyo :D :D :D
İlk 10-15 dk bişiy olmaz ama sonra çok ısınır hele bide oyun oynuyosan düşünemiyom artık :D
Beyler bir oyun kasası için işlemci soğutucu almak şart mıdır? OC yapmayacak biri almalı mı? Yoksa soğutucusuzda çalışır mı?Mesela bildiğim kadarıyla Vatan bilgisayarda işlemci stock fan veriliyodu
ben FX6100 alcam biraz yorumlarını okudum stok fan veriyolarmış eğer vermesele bile kendi kullandığım işlemci fanını takacağım.... Nasıl olsa şimdiki kullandığım AMD athlon ikisinin soket aynı :D :D :D :D
Al bak bu senin işlemcin...
http://www.vatanbilgisayar.com/C ... ils.aspx?I_ID=57063
Yorum yapan 20 kişinden 17si tam puan yanı 5tam puıan vermiş (diğer mallarda lvqluk etmiş) diğerleride puan ortalamasını düşürmek için 3-4 ellerinden ne geldiyse vermişler :D
Ama bu kadar eğenen olmasına sevindim :D
Zaaaaaaaa :D
Konuyu kitlemişler :D
Vay be artık adminler ve denetmenler biraz uyanmış gibi :D
https://www.chip.com.tr/forum/int ... 4_wp14.html#1240002
En son yanıtı ben sallamışım sonra tabi beni görünce kitlediler :D
Allah'tan ki cümleten hepimizi şutlamadılar :D
Ard arda 5 post ?
İşlemcinin yanında illaki stok fan geliyor :) Sadece işlemciyi gönderecek halleri yok.
Saçmalamışsın biraz. Ben farklı bişe sormuştum. Neyse
Ard arda 5 post ?Her zaman göndermiyolar bazen kutunun içinde stock fan olmuyo biraz yorumları okursan anlarsınİşlemcinin yanında illaki stok fan geliyor :) Sadece işlemciyi gönderecek halleri yok.
Saçmalamışsın biraz. Ben farklı bişe sormuştum. Neyse
Adamın biri ne demiş stock fan yok demiş hatta adamın ikisi demiş
FX6100'ün yarumlarını oku................................
Evet gerçekten admin ve moderatörler geldi. Şu konuda kilitlenmiş.ama sitede hala hatalar var profil ayarlarında özellikle değişiklik yapınca kabul etmiyor v.s v.s gibi hatalar bol acaba ne zaman düzelecek
Evet gerçekten admin ve moderatörler geldi. Şu konuda kilitlenmiş.Bence sadece konuyu kitlemek yerine çbanın başı olan adamları kitlemeleri lazım
Ben sinir oluyom kilitli konulara :D Tik oluyom illa bişiy yazcam aga :D
Bende o kıvılcımlar hep var sürekli dolanıyolar ama bi beyaza odaklanmadan bakınca oluyor .D bu arada moderatörler siteyi cok bosladı cok hataları var mesela birinin konuyu korsan diye siliyolar öte yanda bi sürü var bi bakıyosun chip online uzmanına sorunda torent hatası soruluyor cok celistiler bakalım düzeltirler belki durumları gecen korsan konu diye link olmıyan sadece çözümü için actıgım bi konuyu silmislerdi ardından uzmanına sorun bölümünde torenti görünce canım sıkıldı acıkcası bu arada sabah sabah batman in dibine vurdum ha :D:D
sen atarsın ama adam olan atmaz işte.yaf kerdeşim geldin sohbetimizin içine ettin haneyse hayırlı işler.
Keyfimizden atmıyoz buırda
Dikkat ettiysen oı mesajların 4ü senin konuya ait sus biraz dağdan geldin bari bağdakine elleme
zaten kafam bozuk ama burası tartışma yeri deil
Kardeşim sanki mesaj sayım mı artıyo yooo mesaj sayım aynı çünki konu dışı ama senin gibi anlama kıtlığı olan adamlara anlatılmaz...
Lütfen Ctrl + W tuşuna bas ve bi daha bu konuya girmeeee.....
Bende o kıvılcımlar hep var sürekli dolanıyolar ama bi beyaza odaklanmadan bakınca oluyor .D bu arada moderatörler siteyi cok bosladı cok hataları var mesela birinin konuyu korsan diye siliyolar öte yanda bi sürü var bi bakıyosun chip online uzmanına sorunda torent hatası soruluyor cok celistiler bakalım düzeltirler belki durumları gecen korsan konu diye link olmıyan sadece çözümü için actıgım bi konuyu silmislerdi ardından uzmanına sorun bölümünde torenti görünce canım sıkıldı acıkcası bu arada sabah sabah batman in dibine vurdum ha :D:okin, o uçuşan noktalardan bende de var.. Birbirine zincir halkası gibi bağlanmış, bazılarıda teker teker kafalarına göre takılıyorlar. :D Ben nereye bakarsam onlarda oraya geliyor. Çok sinir edici birşey yaa. Dediin gibi beyaz bir yere bakınca farkediliyor. Ben gökyüzüne bakınca da farkediyorum.. Ne olacak bizim halimiz okin.. Kör olmayakta :D
Valla abi ben cok arastırdım hep retina hastalığı belirtisi olabilir diyolar tansiyon diyolar vs vs ama eger bendeki gibi 2 belirti ucusma ve kıvılcım varsa %80 retina dan olabiliyomus inşallah öle bişi yoktur baktırmadım doktora birazda ekim ayını bekliyorum askeri yoklamada bakarlar heralde :D inş bi sorun yohtur ama dinlendirdimi geciyo bendekiler yaf pc yoruyo bide düplü bendeki monitör dahada yorucu bu arada ekran hz ini en az 75 yapın 60 da bırakmayınn ..
Benim ekran 75 Hz de zaten. Benim monitör de tüplü. :D CRT monitör. :D
Bu arada vatan bilgisayara girdim. ASUS, ACER, PACKARD BELL, LENOVO laptop kalmamış :D
Valla abi ben cok arastırdım hep retina hastalığı belirtisi olabilir diyolar tansiyon diyolar vs vs ama eger bendeki gibi 2 belirti ucusma ve kıvılcım varsa %80 retina dan olabiliyomus inşallah öle bişi yoktur baktırmadım doktora birazda ekim ayını bekliyorum askeri yoklamada bakarlar heralde :D inş bi sorun yohtur ama dinlendirdimi geciyo bendekiler yaf pc yoruyo bide düplü bendeki monitör dahada yorucu bu arada ekran hz ini en az 75 yapın 60 da bırakmayınn ..Abi 60daken ekran daha netti şimdi 75 yaptım yazılar biraz giriyimsi görünmeye başladi bulanıklaştı ya :D
:D Laptop alcen dostum 2-3 milyar vercende iyi bir oyun performansu alcen ya hala kararlımısın laptop almaya bak pişman olcan sölemedi deme .D