Aga spartacus ün bölümlerde bi karısıklık var 2. sezonun 14. bölümü var yani 2 sezonda eksiklikler var 3.sezonda varmı iyice arastırıyım eksikleri izleyip dalıcam simi baslarsam devamını merak eder durrum :olum 2 ci sezon 13 bölüm sen zaten 1 ci szeondan başla 1 ci sezonda zaten 6 bölüm 3 cü sezonda sana 8 bölüm gönderebildim gerisi tr dublaj çıkınca artık
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abi 1.bölüme baktım az god of the arena gecmiş günahlar diye ilk defa bi filmde bu kadar kan görüyorum :D QUİNTUS MU NE alayını dogramıslar saray gibin bi yerin ohişşş içim bu tuaf oldu :D
http://www.filmdiziseyret.com/sp ... n-1-bolum-izle.html abi benim izledigimi lk bölüm için 2. sezon 1. bölüm diyi izlerken baktım fransz oldugum bi cok sey var devam bölümü gibi sezon isimlerini karıstırmıs olabilirmisin ? adamlar bi yeri basıyo cünki o bastıkları yerin önceki bölümünü tv de görmüştüm bi bölüm :S nette buldum blood and sand 1. sezon god of arena 2. sonda 3. ama 2. sezonu önce izleyip sonra 1.i izleyin diolar kafa 1500 oldu abi hangisinden baslıyım :D
Abi bazen ahali giriyor pc'ye sakata gelmeyek diye böyle ben de hayran değilim zenciyeehehe seni gidi seni şimdi anlaşıldı sen yinede koy resmi bişey olmaz bi karpuz 2 portakal görsen fena olmaz hemen fesatlığa getirme meyveler zenciden iyidir genede :D
ama basketbolu severim o yzden yani
kızlardan karpuza geçince aklıma kötü şeyler geldi
bayan baskatboldan mı koysam ne
Hocam, Profil ayarlarından "Çevrimiçi durumumu kimse göremesin" seçenerğini işaretleyince çerçeve sarı renge dönüşüyor.. Bu arada yeni kartal avatarım nasıl olmuş? :)Abi çok şirin bi kartal olmuş ama Nası bu kadar çabuk kabul oldu avatarın :D
Valla abi senin kartala baltıkça sinirlerim boşalıyo ha terepi gibi geldi hiç deiştirme sabit kalsın :D
bizim 8 ders 45er dakika naber
bizim 8 ders 45er dakika naber8. sınıfıma dönmek istiyorum :D
Yaf uf özledim 8. sınıfımı ne güzel 20dk tenefüsümüz 1 saat öğlen molamız vardı...
Nöbetçi olduğumuz zamanda çaylar bedavaya geliyodu ohhh!!! :D :D :D :D
Şimdi her tenefüs7-8dk bişiy son tenefüsde 3dk lavaboya gidene kadar zil çalıyo geri dönüyoz :D :D :D :DSon Düzenleme: A.C.T ~ 17 Mayıs 2012 22:59
Abi oyunlarda sonuc böle normal ama ufak uygulamalarda video vs dosya kopyalamada felan baktım eşit hareket etmiyolar bi biri 13 oluyo digeri 8 oluyo felan bunların eşit olmasımı lasım fifa 12 de denedim 2 değer sabit hic oynamadı -- emulatör calsıtırdım denedim oynamayi.Tamam.[/url][/resim]
Vaziyet normal. Sadece işlemcin ecik az geliyo
İlgili oyun pack lerini kurmalısın.
Tamam abi denerim bi teşekkürler..
Çizgi filmlerde bile sevmemişimdir matador bölümleri. M. Topal da fena kurtarmış
:D:D:D valla yiyomuş boynuzu ya futbolcu adamsın yapcak işmi kalmadı ya kırsa bitarafını dimi :D
Ben yatıyorum.
İyi geceler.
Rüyanıza girsin cüceler.
herkes horul horul uyuyor neyse fazla ses çıkarmıyim uyanırlar yoksa
Günaydın ahali Hhihi :D evet uyuyodum ben valla 3 saat uyudum toplam su uyku sorunu cok kötü bişi yaf :D
Bu arada arkadaşlar bu pc denilen vatandaş insanı vampirleştiriyo sabah evden cıkmaz oldum gözümde ucusan seyler rahatsız ediyi gök yüzüne baktımı cok odaklanmadan her biri cok hılı hareket eden minik ışık topları görüyorum cok rahatsız edici bişi sinek ucusması degil bunlar göze göre degil kafaların göre hareket ediyor görüntü pırpırlanıyor resmen bi doktora baktırtsam iyi olcak retina yırtıgı siyali olabilirmiş :D [/url][/resim] resmen parlıyolar böle ahada resimdeki gibi küt beyaz degilde gümüşümsü büle :D cpk oturuyos pc basında olmuyo yaf :D
Arkadaşlar günaydın öncelikle herkese, bu belgeselin içinde 13:15 dk. çalan parcanın ismini ögrenecektim sizden acaba nedir bu müziğin ismi ??
Linki: http://www.akilli.tv/video/263103/Buzullar-Erimeden.aspx
Güzelmiş parça bulursan konuyada yaz dostum baktımda bilmiyorum sadece baslangıcta calanı biliyorim :D:D