Yazılım bağışıklığı ?

Banned
04-05-2009, 13:51   |  #26  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
325 mesaj

Elbetteki bizlerin bakışlarıda çoğu sebepten ötürü değişmekte. Bir kere basit birşeymiş gözüyle bakan kişi sayısı çok fazla. İşin yapan insanı takdir etmektense nedense hep yargılar olmuşuz.

ahmeta03
04-05-2009, 16:13   |  #27  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj

Türk Yazılımcılar tarafından yapılmış olması süper; ama ne kadar güvenli uzmanların araştırıp bilgilendirmesi lazım bence ...

Mustafa@PC
04-05-2009, 16:25   |  #28  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
pcword
Şu antikoru kurdum anında bilgisayarım bozuldu.Öyle sinirlendimki,sisitem geri yükleme yapamıyordum,proğram ekle kaldırın menüsü uçmuştu,internet bağlantısı olmuyordu,saatlerce bilgisayarı yapmaya uğraştım güç bela yaptım ,varya antikormuş mantikomuş sinir oldum.Aman uzak dursun,üstelik tarama sırasında avira çıktı 4 kere ayrı trojan buldu antikorda.Neyse zor kurtardım bilgisayarımı valla nefret geldi öyle deli oldumKızgın
Geçmiş olsun,

Bunu duyunca daha bi şüpheci oldum ama ?

Para_Noyak
04-05-2009, 16:38   |  #29  
Yeni Üye
25 mesaj

çok beğendiğiniz antivirüs firmalarının ne şekilde işe başladığını bir hatırlayalım, şu anki kadar büyüklermiydi ... ayrıca antivirüsler, virüslü dosyayı temizleyemeyince direk siliyor. ben bağışıklanmış programa bilerek virüs bulaştırdım  virüs apışıp kaldı :)    ayrıca dediğiniz gibi birileri bu programı incelemeli .. aslında kullanırken kafam rahat adamların firması var bişey olursa mahkemeye veririm ;)

akicom
04-05-2009, 17:09   |  #30  
Yıllanmış Üye
361 mesaj

arkadaşlar biz türk olarak daha gelişmekte olan ülkeyiz yani antikor neymişkii kim istemezki microsoft keşke biz bulsaydık:D [KüçükYumuşak]

TuncaBozkurt
04-05-2009, 17:29   |  #31  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Sn. Sertaç Çelik
Programı daha denemedim. Ama en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum. İlgimi çekti açıkçası.

Fakat bir şeyler sormak istiyorum:
1. Yazılımın zararlıları davranışlarına göre tespit ettiğini söylemişsiniz. Peki bu sistemin, şu anda piyasada olan güvenlik yazılımlarının heuristic tarama sistemlerinden bir farkı var mı?

2. Yazılımın yanlış uyarı oranı tahmini olarak kaçtır?

3. Yazılım her türlü(trojen, virüs, spyware vs.) zararlıyı algılamakta mıdır?

Daha denemesem de sizi bu emeğinizden dolayı şimdiden kutluyorum.

İyi çalışmalar.
Tunca Bozkurt

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 04 Mayıs 2009 17:30
SedorKing
04-05-2009, 21:55   |  #32  
Yıllanmış Üye
182 mesaj
Para_Noyak
çok beğendiğiniz antivirüs firmalarının ne şekilde işe başladığını bir hatırlayalım, şu anki kadar büyüklermiydi ... ayrıca antivirüsler, virüslü dosyayı temizleyemeyince direk siliyor. ben bağışıklanmış programa bilerek virüs bulaştırdım  virüs apışıp kaldı :)    ayrıca dediğiniz gibi birileri bu programı incelemeli .. aslında kullanırken kafam rahat adamların firması var bişey olursa mahkemeye veririm ;)
Hangi şirket nerde arkadaşım Antikor adında başka bir yerli ürün daha var onu "ePaty" adında bir firma yapıyor o resmi ve donanımsal bir güvenlik ürünü onunla bunu karıştırıyor olmayasın bu elemanların ne ismi nede cismi var. Mahkeme deyip duruyon bu konuda mahkeme ile hiçbirşey yapmazsın kullanıp kullanmamk senin elinde kimseyi suçlayamaz vede birşey kanıtlayamazsın. ve 2. sayfadaki mesajımı oku adamların vermiş olduğu telefon numarası İskenderunda bir Askerlik Şubesi Başkanına ait yazdık bir açıklama bekliyoruz milleti neden güvenmesi için uğraşıyorsun kullandıysan düşüncelerini paylaş.

Para_Noyak
04-05-2009, 22:31   |  #33  
Yeni Üye
25 mesaj
SedorKing
Hangi şirket nerde arkadaşım Antikor adında başka bir yerli ürün daha var onu "ePaty" adında bir firma yapıyor o resmi ve donanımsal bir güvenlik ürünü onunla bunu karıştırıyor olmayasın bu elemanların ne ismi nede cismi var. Mahkeme deyip duruyon bu konuda mahkeme ile hiçbirşey yapmazsın kullanıp kullanmamk senin elinde kimseyi suçlayamaz vede birşey kanıtlayamazsın. ve 2. sayfadaki mesajımı oku adamların vermiş olduğu telefon numarası İskenderunda bir Askerlik Şubesi Başkanına ait yazdık bir açıklama bekliyoruz milleti neden güvenmesi için uğraşıyorsun kullandıysan düşüncelerini paylaş.
ben bu haberi ilk okuduğumda konu çok ilgimi çekti bu forumda bu programla ilgili üstadlara danışmak için soru sordum, çünkü konu bir hayli ilginç.
dünden beri bu firmayı araştırıyorum. sadece firmaya telefon açmadığım kaldı onuda yarın sabah yapacam. başka bir forumdada aynı sizin gibi bir forum kullanıcısı aynı şeyi söylemiş(!) ve üşenmeden aynı sizin verdiğiniz linke girdim(!) dediğiniz şekilde iskenderundaki resmi yerlerin tel numaraları var. fakat her nedense dediğiniz askerlik şubesi telefonuyla programın indirildiği sitedeki telefon numarası aynı değil.
size şunu söylemek istiyorum ben kimseyi savunmam kollamam ve birşeyi denemeden kullanmadan o konuda yorum yapmam. Bu programı kurdum söylenildiği gibi bağışıklama yaptım ve bilerek bağışıkladığım programlara virüs soktum. virüsü etkisiz hale getirdi ve aklımı oynattım. bu program bir mucize.
ikinci konuya gelince sizin insanları yanlış yönlendirmenizi şaşkınlıkla okudum. verdiğiniz linki ve firmanın telefon linkini aşağıda tekrar verecem sizde karşılaştırın. çünkü askerlik şubesi teli ile diğer tel aynı değil. insanları yanlış yönlendirmeyin, bu kabullenilecek bir durum değil sizi chip forumlarının kullanıcılarının vicdanına bırakıyorum.
diğer konuya gelince ben bu programı kullanıyorum ve şaşkınlıktan küçük dilimi yutmak üzereyim. siz bana programı kullanıp düşincelerini yaz demişsiniz. yazdığım her cevapta ben zaten programı kullandığımı ve bi aksilikle karşılaşmadığımı belirttim. fakat siz insanları kandırarak tel numaraları vb. ucuz numaralarla insanların emeklerine çamur atarak kime hizmet ettiğinizi açıklayın. yarın sabahtan o firmaya telefon edeceğimden şüpheniz olmasın.
ayrıca ben bu programa inanıyorum vede kullanıyorum bu konuda duygusallığımıda sizlere açıkça söylüyorum çünkü bu Türkiyenin insanlarının yaptığı bir ürün. ben bu konuyu ankarada bir gazetede okudum gazete bu firma ile röportaj yapmış. video görüntüleri var.
sonuç olarak hiç kusura bakmayın ama sizin gibi insanlar toplumu yanlış yönlendirerek ucuz numaralarla (telefon vb.) kandırmaya çalışıyor. belkide ülkemideki bilişim sektörü sizin gibi kişiler yüzünden ilerlemiyordur.

firmanın telefon linki   http://www.antikorugs.com/destek.html

sizin insanları kandırdığınız link     http://www.iskenderun.gov.tr/?sayfa=icerik&icerikid=75

haberi okuduğum gazete linki    http://www.flasgazetesi.com.tr/haberDetayMiddle.asp?ID=10669

Son Düzenleme: Para_Noyak ~ 04 Mayıs 2009 22:34
SedorKing
04-05-2009, 22:43   |  #34  
Yıllanmış Üye
182 mesaj
Para_Noyak
ben bu haberi ilk okuduğumda konu çok ilgimi çekti bu forumda bu programla ilgili üstadlara danışmak için soru sordum, çünkü konu bir hayli ilginç.
dünden beri bu firmayı araştırıyorum. sadece firmaya telefon açmadığım kaldı onuda yarın sabah yapacam. başka bir forumdada aynı sizin gibi bir forum kullanıcısı aynı şeyi söylemiş(!) ve üşenmeden aynı sizin verdiğiniz linke girdim(!) dediğiniz şekilde iskenderundaki resmi yerlerin tel numaraları var. fakat her nedense dediğiniz askerlik şubesi telefonuyla programın indirildiği sitedeki telefon numarası aynı değil.
size şunu söylemek istiyorum ben kimseyi savunmam kollamam ve birşeyi denemeden kullanmadan o konuda yorum yapmam. Bu programı kurdum söylenildiği gibi bağışıklama yaptım ve bilerek bağışıkladığım programlara virüs soktum. virüsü etkisiz hale getirdi ve aklımı oynattım. bu program bir mucize.
ikinci konuya gelince sizin insanları yanlış yönlendirmenizi şaşkınlıkla okudum. verdiğiniz linki ve firmanın telefon linkini aşağıda tekrar verecem sizde karşılaştırın. çünkü askerlik şubesi teli ile diğer tel aynı değil. insanları yanlış yönlendirmeyin, bu kabullenilecek bir durum değil sizi chip forumlarının kullanıcılarının vicdanına bırakıyorum.
diğer konuya gelince ben bu programı kullanıyorum ve şaşkınlıktan küçük dilimi yutmak üzereyim. siz bana programı kullanıp düşincelerini yaz demişsiniz. yazdığım her cevapta ben zaten programı kullandığımı ve bi aksilikle karşılaşmadığımı belirttim. fakat siz insanları kandırarak tel numaraları vb. ucuz numaralarla insanların emeklerine çamur atarak kime hizmet ettiğinizi açıklayın. yarın sabahtan o firmaya telefon edeceğimden şüpheniz olmasın.
ayrıca ben bu programa inanıyorum vede kullanıyorum bu konuda duygusallığımıda sizlere açıkça söylüyorum çünkü bu Türkiyenin insanlarının yaptığı bir ürün. ben bu konuyu ankarada bir gazetede okudum gazete bu firma ile röportaj yapmış. video görüntüleri var.
sonuç olarak hiç kusura bakmayın ama sizin gibi insanlar toplumu yanlış yönlendirerek ucuz numaralarla (telefon vb.) kandırmaya çalışıyor. belkide ülkemideki bilişim sektörü sizin gibi kişiler yüzünden ilerlemiyordur.

firmanın telefon linki   http://www.antikorugs.com/destek.html

sizin insanları kandırdığınız link     http://www.iskenderun.gov.tr/?sayfa=icerik&icerikid=75

haberi okuduğum gazete linki    http://www.flasgazetesi.com.tr/haberDetayMiddle.asp?ID=10669

Güzel kardeşim halen daha tel aynı değil diyorsun gözlerinmi bozuk acaba bütün numaraları tek tek incele kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok eğer yazımı başından sonuna dek okuduysan şüphelendiğim yönleri bnua rağmen programı kurup denediğimi ve nelerin eksik olduğunu açıkça belirttim ve dedim ki tecrübeli ve bilgili arkadaşlarda kurup bir denesinler kimseyi bir şeye zorlamıyorum sen firma belli bişey olursa mahkemeye veririm (verirsiniz) gibi bir fikir uyandırıyorsunuz insanların kafasında bu forumu sadece tecrübeli kullanıcılar kullanmıyor bir şey olduğunda sorumluluğu üzerine alıyormusun?

(Bu arada bir daha bak verdiğim İskenderun sitesine "Askerlik Şube Başkanı Per.Alb. Hayati AKAD 613 36 41" şu şekildede aratabilirsin sayfa içinde.) paragraf içindeki yanlışlıktan doalyı özrü diliyorum numaranın biri 613 diğeri 614 göz yanılsaması olmuş tekrardan özür dilerim.

Ayrıca amatör bir yazılımcı ve aşırı milliyetçi biri olarak herkesten çok yerli yazılım ve ne kadar doğru düzgün olmasada donanım sektörünün arkasındayım.

Ek Not: Bende bu numaranın askerlik şubesi başkanına ait olduğunu bahsettiğin siteden öğrendim bir şey ima ettiğim yok bunu burda belirterek 1. ağızdan bir açıklama bekliyorum. Belki İskenderun sitesindeki numara eskir değişmiş ve böylece biliyosunuz iptal edilen numaralar bir süre sonra başkasına verilebiliyor telekom tarafından böyle bir şeyde olmuş olabilir bir açıklama beklediğim için bende belirttim insanlar hakkında bir şeyler ima etmeden önce daha düşünceli ol.

Son Düzenleme: SedorKing ~ 04 Mayıs 2009 23:05
Para_Noyak
04-05-2009, 22:47   |  #35  
Yeni Üye
25 mesaj

websitelerindede telefon numarası 614 36 41 yazıyor bu telefonlar aynı numaralarmı !!! sanırım senin gözlerin bozuk. ayrıca ben bu programın ücretli versiyonunu alsam ve başıma bir iş gelse elbette mahkemeye veririm.

Ek Not : Ben kimseye hiçbir siteden bahsetmedim :) yazdığın konulardaki linkleride tesadüfen inceledimde bunu ortaya çıkardım.

Son Düzenleme: Para_Noyak ~ 04 Mayıs 2009 22:58
Synchron
04-05-2009, 22:55   |  #36  
Yeni Üye
34 mesaj

merhaba arkadaşlar, yaklaşır bir saattir forumları geziyordum bu konu gözüme çarptı ilginç geldi ve yazılanları okudum bazı tespitlerimi sizlerle paylaşmak istedim. yazılım bağışıklamaya (ya da aşılama) temkinli yaklaşmamız elbette doğal çünkü antivirüslerin bize öğrettiklerine öyle alıştık ki alternatifler düşününemez olduk, bu arkadaşlarımız alternatifi düşünüp hayata geçirmişler kendilerini kutluyorum. para_noyak arkadaşın verdiği linkleri ben de inceledim bahsi geçen firmanın telefonu 614 36 41 iken askerlik şube başkanının telefonu 613 36 41 dikkatli bakmayan gözler çabucak yanılabilir. lütfen yorum yapmadan önce daha dikkatli olalım.

SedorKing
04-05-2009, 22:57   |  #37  
Yıllanmış Üye
182 mesaj

Pekala gerektiği yerde özür dilemesinide bilirim arkadaşlar biri 613 diğeri 614 müş üsttede belirttiğim gibi bende ilgili nonun aynı olduğunu başka bir siteden aldım ancak siteye girip baktım numara benzerliğinden doalyı olsa gerek yinede 2. sayfada yazdığım mesajda yazdıklarıma bakarsanız bir şey ima etmediğimi yada kimseyi yönlendirmediğimi anlarsınız. Tekrar özür dilerim

Senden özür diliyorum Para_Noyak çünkü sana karşı attığım ilk mesajda sadece insanları mahkeme ile birşey yaparım gibisinden firma hakkında güven uyandırmandan dolayı attım sende okadar beni suçalamdan basitçe biri 613 diğeri 614 diyebilirdin.

Son Düzenleme: SedorKing ~ 04 Mayıs 2009 23:03
Para_Noyak
04-05-2009, 22:59   |  #38  
Yeni Üye
25 mesaj

haklısın konuyu uzatmamam gerekirdi. bende senden özür diliyorum ..

SedorKing
04-05-2009, 23:01   |  #39  
Yıllanmış Üye
182 mesaj

önemli değil geri kalan belirttiklerimin yetkili tarafından değerlendirilmesini bekliyorum.

Son Düzenleme: SedorKing ~ 04 Mayıs 2009 23:02
Synchron
04-05-2009, 23:02   |  #40  
Yeni Üye
34 mesaj

arkadaşlar, sataşmayı ve özrü bırakalım. eğer adamlar gerçekten yapmışlarsa bence yardımcı olmak lazım. nasıl mı? en azından ürünü deneyip eksiklerini bildirelim ne dersiniz ?

Para_Noyak
04-05-2009, 23:14   |  #41  
Yeni Üye
25 mesaj

ürünü denedim fikrimide yazdım ama sana birdaha anlatayım. programı dün kurdum c ve d sürücülerini tarattım. akıl almaz hızlı taradı ve zararlı programları ve şüphelileri sınıflandırdı. ben bu kadar hızlı virüs taraması yapan bir program görmedim. 1 buçuk dakikada iki sürücüyü taradı. şüpheliler listesinin bağışıklanmasını tercihe bırakmış onları kontrol ettim bi sakınca görmedim ve bağışıkladım. sonra bağışıklanmış programlara virüs soktum ve bulaştırdım. ondan sonrada şaşkınlığımdan delirdim. bence arayüzü daha kullanışlı hale getirilmeli zaten yarın sabah arayacam sitedeki tel numaralarını.
bana kalsa bu program bir dönüm noktasıdır. bunun geliştirilmesi demek antivirüslerin tarih olması demek. bu haliyle bile parite yi çalıştırmadı. düşünsenize bir şirketin programlarını bununla bağışıkladığını. kimsenin virüs derdi olmaz. ben belkide şaşkınlığımdan belkide 2 gündür bu programla uğraşmaktan sanki savunuyormuşum izlenimi yaratmış olabilirim ama gördüğüme ve kullandığıma inanırım ben.

samsamsa
04-05-2009, 23:44   |  #42  
Yıllanmış Üye
677 mesaj

nedense ben güvenemedim o kadar..diyelim ki gerçekten bir virüs programı ama diyerleri kadar iyi olmaz çünkü yeni cıktı ve virüs database olmadıklarını yapay zeka olduğunu idda ediyorlar .. haha :)) yapay zekamış .. veri tabanı olmadan virüs programı olmaz.. her zaman kendini güncellemeden o bi işe yaramaz .. birde hep olumlu yönde msj yazanlar niyeyse 2 3 mesajı var chipde yeni üye olmuşş .. ilginç deyil mi .. birde Sertaç beyin yazdıgı 3. mesaj ve programı hakkında direk bir reklam yapıor .. ilgiçç Gülümseme programı indirmedim denemedim ve kötülemiyorum.. ve yazdıklarım hakkında inş yanılırım ..İyi program cıkar..genede bir Yazılım uzmanımız PCMaKeR ustamıza danışalımm .. Gülümseme

PcMaKeR
04-05-2009, 23:50   |  #43  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
samet713
nedense ben güvenemedim o kadar..diyelim ki gerçekten bir virüs programı ama diyerleri kadar iyi olmaz çünkü yeni cıktı ve virüs database olmadıklarını yapay zeka olduğunu idda ediyorlar .. haha :)) yapay zekamış .. veri tabanı olmadan virüs programı olmaz.. her zaman kendini güncellemeden o bi işe yaramaz .. birde hep olumlu yönde msj yazanlar niyeyse 2 3 mesajı var chipde yeni üye olmuşş .. ilginç deyil mi .. birde Sertaç beyin yazdıgı 3. mesaj ve programı hakkında direk bir reklam yapıor .. ilgiçç Gülümseme programı indirmedim denemedim ve kötülemiyorum.. ve yazdıklarım hakkında inş yanılırım ..İyi program cıkar..genede bir Yazılım uzmanımız PCMaKeR ustamıza danışalımm .. Gülümseme
samet iice uzman yaptın beni ha bu iki oldu :D Selçuk abi birbirimizi tutmaktan atacak forumdan.

Bu programı incelemem gerekiyor. bakalım neymiş.

piRe_
05-05-2009, 00:00   |  #44  
Yıllanmış Üye
1,183 mesaj

Para_Noyak arkadaşım şunu ifade edeyimki sizin yorumlarınız beni tatmin etmiyor. Neden?, çünkü aramıza daha dün katılmış olduğunuz halde bize içimizden biriymiş gibi Antikor denen saçmalığı savunuyor olmanız. Saçmalık dedim evet yanlış okumadınız. Henüz kendi yazılımını şüpheli sınıflandıran bir uygulamaya nasıl olurda güvenmemizi beklersiniz. Üstelik AntiVir bu program için, HEUR/Malware uyarısı veriyorken. Sizin bu bağışıklık/aşılama dediğiniz olayı beğenmediğiniz Avast bile VRDB (Virus Recovery Database) yani Virüs Kurtarma Veritabanı özelliği ile pek ala fazlasıyla yapıyor. Sizin bundan haberiniz varmıydı? Ya da Avast kullanıcılarının. Peki Avast kullanan kaç kişi programın bu özelliğini çalıştırıyor? -hiç biri!-.

Diğer olumsuzluklarını yazmama bile gerek yok. Yükleyin, taratın, bir süre bekleyin ondan sonra demek istediğimi anlarsınız. Tabi ekranınızdaki, bukalemun gibi yer ve renk değiştiren saçma sapan menülere tahammül edebilirseniz.

Synchron
05-05-2009, 00:04   |  #45  
Yeni Üye
34 mesaj

ben anlayamadım arkadaşlar, yeni üye olan arkadaşlar fikir beyan edemezler mi, fikirlerini paylaşırlarsa bu onların taraflı olduğunu mu gösterir ?

Son Düzenleme: Synchron ~ 05 Mayıs 2009 00:05
Para_Noyak
05-05-2009, 00:12   |  #46  
Yeni Üye
25 mesaj
piRe_
Para_Noyak arkadaşım şunu ifade edeyimki sizin yorumlarınız beni tatmin etmiyor. Neden?, çünkü aramıza daha dün katılmış olduğunuz halde bize içimizden biriymiş gibi Antikor denen saçmalığı savunuyor olmanız. Saçmalık dedim evet yanlış okumadınız. Henüz kendi yazılımını şüpheli sınıflandıran bir uygulamaya nasıl olurda güvenmemizi beklersiniz. Üstelik AntiVir bu program için, HEUR/Malware uyarısı veriyorken. Sizin bu bağışıklık/aşılama dediğiniz olayı beğenmediğiniz Avast bile VRDB (Virus Recovery Database) yani Virüs Kurtarma Veritabanı özelliği ile pek ala fazlasıyla yapıyor. Sizin bundan haberiniz varmıydı? Ya da Avast kullanıcılarının. Peki Avast kullanan kaç kişi programın bu özelliğini çalıştırıyor? -hiç biri!-.

Diğer olumsuzluklarını yazmama bile gerek yok. Yükleyin, taratın, bir süre bekleyin ondan sonra demek istediğimi anlarsınız. Tabi ekranınızdaki, bukalemun gibi yer ve renk değiştiren saçma sapan menülere tahammül edebilirseniz.

bu programın benim pc de çalışması benim suçummu? ayrıca elli kere dedim ben kimseyi savunmuyorum. hem ne demek anlayamadım ''aramıza dün katılmış kişiler'' banane programdan şundan bundan bu forum babanın malı ise söyle yazıda yazmayalım.

Synchron
05-05-2009, 00:23   |  #47  
Yeni Üye
34 mesaj

arkadaşlar neden bölünüyorsunuz, biraz sert ifadeler ama para_noyak arkadaşa hak vermemek mümkün değil. fikir beyan etmenin eski üyesi yeni üyesi olur mu ? bu forum herkese açık değil mi ?

piRe_
05-05-2009, 00:27   |  #48  
Yıllanmış Üye
1,183 mesaj

Siz fikrinizi yazdınız ben de fikrimi yazdım hepsi bu. Üstelik bahsi geçen yazılımı tanıtan, hatta bu konuda başlık açan sizsiniz. Neden tepki gösteriyorsunuzki.?

Burada herkes aşağı yukarı birbirini az çok tanır, çünkü bir çoğumuzun vakti bu forumda geçiyor. Örneğin forumdaki eltahir yada mustafa@pc gibi arkadaşlar ben beğendim deseler farklı anlarım siz deseniz temkinli yaklaşırım. Ne malum farklı nicklerle girip mesaj yazmadığınız? Ne malum programın reklamını yapmadığınız.? Forumda o kadar yazılım başlığı dururken nedense hep aynı konuda bir çok yazılım uzmanı türeyiverdi. Bu kadar paylaşımcıydınız madem neden daha önce buralarda yoktunuz?...

Başka sorum yok hakim bey. Kahkaha

Son Düzenleme: piRe_ ~ 05 Mayıs 2009 00:31
Synchron
05-05-2009, 00:30   |  #49  
Yeni Üye
34 mesaj

farklı nick ne demek ? bunun bir standardı var mı ? incelemeden neden övelim ya da yerelim, varsa bir gerçeklik payı ortaya çıksın tek amaç bu değil mi ? o güvenirse bu güvenirse bunu beklersek o zaman bahsi geçen şahısların da konu üzerindeki bilgisi ve hakimiyetleri de tartışma konusu yapılmalı...

piRe_
05-05-2009, 00:35   |  #50  
Yıllanmış Üye
1,183 mesaj
Synchron
... o güvenirse bu güvenirse bunu beklersek o zaman bahsi geçen şahısların da konu üzerindeki bilgisi ve hakimiyetleri de tartışma konusu yapılmalı...
Açıkcası bu kadar saçma bir yorum beklemiyordum sizden. Ne demek o güvenirse bu güvenirse, onu beklersek bunu beklersek?? Dahası yorumlayacak kişilerin bilgi ve becerisi.. Siz ne dediğinizin farkıdamısınız? Ne bu aceleniz, nereye ne yetiştirmeye çalışıyorsunuz.? Elbette uzman arkadaşların yorumlarını bekleyeceksiniz. Hem bu kişilerin uzmanlığını tartışmak sizin ne haddinize.!! Kızgın Konu ortadaki ne idüğü belli olmayan yazılım mı yoksa uzman arkadaşlarımızın tecrübesimi.?

Son Düzenleme: piRe_ ~ 05 Mayıs 2009 00:37