Onlara daha erken geliyor oyunlar erdinç iyikul ile bizzat görüştüm
Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Gears Of War Judgment:
http://www.youtube.com/watch?v=vBwB5JBMILA&feature=g-vrec
DmC Devil May Cry: (PC versiyonu de çıkar inş.)
Gear of war ı pc ye cıkartırlarsa döverüm alayını :D 2 oyunu cıkarmadılar bunu ne yapcaz duvaramı asacaz :/ ... rambo mu vışş onun oyunu anca rondo olur yaf :D
Bsc deki resimlerine baktığım kadarıyla grafikleri düzgün olacağa benziyor.
Ya cok dangalakca değilmii lk oyun cıkıyor oynuyoruz konu diğer oyunlara kalıyor ve xbox a cıkıyo bi pis adamlar ya :D
GRID 2, 2013 yazında geliyormuş. Çıkacağı platformlar; Xbox 360, PlayStation 3 ve PC.
Ya cok dangalakca değilmii lk oyun cıkıyor oynuyoruz konu diğer oyunlara kalıyor ve xbox a cıkıyo bi pis adamlar ya :Ben oyunu pek sevmem yeni çilkıyor diye paylaştım,ama dediğine katılıyorum madem 1 pc ye de çikartıyorsun devamını da getir sırf konsol satmak için yapıyorlar ş***zler
Konsol üreticileride ekmeğini oradan çıkarıyor. Mesela Red Dead Redemption PC'ye çıkmadı, sadece belirli konsola göre olan oyunlar var. Ticaret bu.Ben oyunu pek sevmem yeni çilkıyor diye paylaştım,ama dediğine katılıyorum madem 1 pc ye de çikartıyorsun devamını da getir sırf konsol satmak için yapıyorlar ş***
Bende inadına pc ye çıkacak oyunlara devam ediceğim
Ticaret ama onurlu bi ticaret şekli değil.. Şu günlerde herkes bi para delisi olmuş zaten..Konsollarda korsan oranı düşük olduğu için olsa gerek konsola yöneliyorlar. Konsolda oyun daha rahat oluyor birde bilgisayar gibi optimizasyon sorunu, port etme vs. olmadığından onlarında işine geliyor. :) Olaya birde yapımcı olarak yaklaşmak lazım.
Konsolda oyun yapmanın kolay bi yanı yok,Optimizasyon olayı adamı çileden çıkarır,O oyunlar yapıldığında konsollar kusursuz çalışıyormu sanıyorsunuz,Yapımcılar deliriyor düzgün fps fps sağlamak için,Şuna eminim,Konsollara harcanan emekler Pcye harcansaydı şimdi Foto kalitesinde grafiklerle oyun oynardık..
Ben konsollar dan nefret ediyorum ya hiç beceremem zaten gamepad felan mac oynasam sonuc 8-0 olur :D pc candır :D da bide su oyunlar da pc ye cıksa :D
Hocam senin yüzünden gidip witcher satın alacam valla :D her konuda witcher diyon acayip merak ettim :D hıhiyy :D
Oynayabilirsen al derim,süper oyun :) Gelmiş geçmiş en iyi Rpglerden,Film gibi,Şiir gibi mübarek.. ama zor oyundur :Daha iyi zor olması az dayanır :D balıkesire gidince alıyım muhtemelen kurunca sistem annnammm belliim der ama low detay felan oynarız :D gecen bi indirim dedim boyutunu görünce yusufcuk mod on :D
Şu rgb türü oyunlara bir türlü ısınamadım .
Benim sisteme bellii olmaz ama deniycem genede bu arada witcher var bi bide witcher 2 assassins of kings bunların konu bağlantılımı ?