Yeni Çıkacak Olan Oyunlar
Dostum ben dün kurdum bi skyrim ek paket felan kuram diye dawnguard felan nexus manager indirdim yabancı siteye üye oldum felan net belasına takıldık bitane dlc ek paket felan inmedi net yüzünden manager in kendi dwnload ı calısmadı manuel ediyom 4 kb kalıyo :D sildim oyunu gene :D oakdar ugras bosa gitti dawnguard için denediydim olmadı :( 15 kb net olunca işte D:silinir mi hocam ya ben butun oyunların exesini tutuyorum
Ama oyunun sonu hiç güzel değildi
Watch Dogs çok iyi bi oyuna benziyo...evet bu oyunu tek jeton diye bir programda izlemstım yani trailerini dediklerine göre sen bir hacker sin telefon veya pc ile tüm herseyi kontrol edebilyosun diye hosuma gtti şahsen :)
Oyun fuarı diye biliyorum :)
Bu ay çıkacak bir Dogs
Spec opsun 2 sonu olması hoşuma gitti,İlk seferinde adamı dinledim,çok dokundu söyledikleri,Onu vurmadım,O beni vurdu,Daha çok üzüldüm :( sonra checkpointten geri aldım :D adamı vurdum.. öyle bitemezdi.. Ama sonuç olarak oyun güzeldi ya..
beyler bana skyrim , medal of honor , left four dead , crysis , resident evil birde alan wake gibi oyunlar tavsiye eder misiniz?
saklanmalı kaçmalı oyunlar olabilir .alone in the dark tarzı, çünkü skyrim, cod 5 ,call of duty , crysis2 , re:5 , .... bittiği içün oyunsuz kaldım
Ben de oyun oynamaya başlıyacağım , 1 tb lik oyun var canım oynamak istemiyor
Darksider oynamyanlara tavsiye ederim beyler oyunu bitirip silmiştim geçen sene 2.sinin çıkmasına az kala bilgileri pekiştireyim dedim baştan indirdim 13.7gb yi :D sanırım torrentte sorun vardı 200kb la indirdim zaten son 400mb 40kb ile indi indikten sonra kurulum sorunuda cabası ama olsun değerdi.Türkçe yama ile gayet anlaşılır bir halde oyun tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=24hUntF_fUY
NOT:Videodaki eleman benim %12'im bile olamaz :D
Battlefield 3 Armored Kill'den yeni bir görüntü.
GamesCom'da çarşamba günü demosu olacak sanırım.