Bence ideal değil zorunlu olması gereken bir özellik. Çünkü 3d tv sg gözlüğü teknolojisindeki ekran titremesi baş dönmesi ve bulantı gibi sorunlara yol açıyordu. Ama LG nin fpr gözlüklü 3d tv lerinde artık bu tür şeyler yaşanmıyor.
Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P / FPR
Bu monitör zaten oyun canavarı gibi :) Titreşimsizlik sertifikası aldığı için oyun oynarken çok başarılı olacağıma inanıyorum.
D2342p monitörünü sadece monitör olarak düşünmeyin.. Monitörden çok öte..
Öyle olduğunun farkındayım, bu yüzden illede bu monitörü istiyorum.
Monitörün çok meraklısı var. Çok bekleyeni var... Monitörde oyun oynamayı, film izlemeyi veya video izlemeyi ben de çok istiyorum. Evimde 3d led tv'm var işyerime de monitörü satın alacağım..
Bende istiyorum ama bu monitörün titreşimsizliğinden yararlanarak bol bol oyun oynamayı daha çok istiyorum.
Kesinlikle bu monitörde ki en iyi özellik bana göre.
Bende istiyorum ama bu monitörün titreşimsizliğinden yararlanarak bol bol oyun oynamayı daha çok istiyorum.Bu monitör zaten 3d oyun meraklıları için.. Ekran titremesi olmadan, fpr gözlüğü ile gözü yormadan bol bol 3d oyun oynayabilirsiniz.. Bunun haricinde çizim yapabilirsiniz, film izleyebilirsiniz ya da video çevirileri yapabilirisniz..
Valla titreşimsiz olduğu için rahat rahat herşeyi yaparım :)
Örneğin saatlerce çizim programınde çizim yaparken gözleriniz sulanıyor ve kızarıyor. Ama d2342p monitöründe ekran titreşimi olmadığından dolayı bu sorunun da çok azalacağını düşünüyorum. Yani göz sağlığımız daha az zarar görecek..
Bence titreşimsizliğinden ve FPR gözlüğünen dolayı hiç zarar görmez.
İşte bu yüzden bu monitörü uzun zamndır bekliyorum.. Görüntü kalitesi, parlaklığı, ekran titremesinin ve bakış açısı sorununun olmaması cezbediyor beni ve tabiki fpr gözlüğü teknolojisi..
Örneğin saatlerce çizim programınde çizim yaparken gözleriniz sulanıyor ve kızarıyor. Ama d2342p monitöründe ekran titreşimi olmadığından dolayı bu sorunun da çok azalacağını düşünüyorum. Yani göz sağlığımız daha az zarar görecek..aynen adamlar göz sağlımızı düşünerek hareket etmişler :) Bana da lazım bitane ama hangisini alacağız belli değil herşeyi istiyorum ama bakalım hayırlısı :)