fpr gözlüğü şimdide monitörde yaptılar
Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P / FPR
Bence de çok mantıklı, oyun severler monitörde böylece daha da bol vakit geçirebilir.
Baş dönmesi ve mide bulantısı olmadan ağzımızın tadıyla oyun oynuyoruz.
Önceden 1 saat zor oturuyordum, şimdi saatlerce rahat rahat oturabilirim.
İnsanın ogüzelliğin ve rahatlığın başından kalkmak istemezki zaten.
Ben de öyleydim Sadem. Eğlencemizi işkenceye dönüştürüyordu sg gözlükleri. Ama şimdi öyle mi? Önce film izliyorum sonra oyun oynuyorum..Hiçbir şey olmuyor..
yeni 3d smart ve led tv lerin bakış açısıda çok iyiymiş gördüğüm kadarıyla her açıdan bakarsan bak 3d izleyebiliyorsun. Herhangi bir parlaklık ya da yansıma olmuyor görüntüde. zaten görüntü kalitesi de çok net. Teknosada çok güzel duruyodu :)
evet yaa süper gerçekten. göz sağlığını düşünenler için uygun bir televizyon ayrıca ekran titremesi yok, mide bulantısı, baş dönmesi yok :) televizyonda eğlenceyi yaşayarak izleme imkanı sunuyor gerçekten.Çok güzel bir noktaya değinmişsin, göz sağlığı, kim düşünmez ki gözünün sağlığını, en önemli uzvumuz gözümüz, sırf eğleneceğim diye kimse gözünü riske atma lüksüne sahip değil.
Bu monitörde testereyi izlemek çok fena olur. :)
Evet sadem. 3d monitörde veya tv'de korku filmi izlemek cidden çok heyecanlı oluyor...
Bu monitörün birde titreşimsizlik serfikasının olması film izlemek içinde çok ideal bir özellik.