Bu monitörden iyisinin olmadığını bildiğim için bende bekliyorum hala.
Yeni Nesil LG Cinema 3D Monitör D2342P / FPR
Ben de bu monitörden daha iyisinin olmadığının farkındayım ama acaba gözümden kaçırdığım birşeyler var mı diye size sormak istedim...
Fazlası var eksiği yok bu monitörlerin emin olabilirsiniz.
Özellikleri fazla ve hiçbir markada bulunmayan özellikler. Bence bu monitör bulundurduğu özelliklerle bir ilk.
Bu monitörden iddialı başka monitör varsa eğer gösterin benimde aklım çelinsin, ama yok. En iyisi bu..
Lg' nin 3d led tv' lerini çok iyi bildiğim için görüntü kalitesinden, parlaklığından ya da bakış açısından yana bir sorunum olacağını düşünmüyorum. Fpr gözlüğünü de tanıyorum. Ama belki fiyat bakımından biraz daha uygun olanını bulabilirim düşüncesi var bende...
Lg' nin 3d led tv' lerini çok iyi bildiğim için görüntü kalitesinden, parlaklığından ya da bakış açısından yana bir sorunum olacağını düşünmüyorum. Fpr gözlüğünü de tanıyorum. Ama belki fiyat bakımından biraz daha uygun olanını bulabilirim düşüncesi var bende...Lg'nin sadece 3D led tv'leri değil, full hd, smart ve sinema tv'leride görüntü kalitesi, parlaklık, 2D<3D çeviri özelliği ve fpr gözlük teknoloji sayesinde en iyi 3D ünvanını almış ürünlerdir. Fiyatı sorun ediyorsun, çok daha uygun fiyatada 3D tv bulabilirsin ama kesinlikle LG'ye eşdeğer olmaz, en basit satış sitelerinden birine girip karşılaştırma yap LG'ye LG'nin teknolojisine eşdeğer bir ürün bulamayacağın gibi yarı kalitedeki ürünlerin iki misli fiyata sahip olduğunu göreceksin.
Ama D2342P modeli içlerinde en iyisi.
Bu yüzden 3D monitörde de çok başarılı oldular zaten
lg önce 3d cinema tv ve smart tv'de adını duyurdu 3d monitör olan d2342p ile yoluna devam ediyor..
Monitörde iş kolaydı, en iyi 3D tv seçilmiş full hd, led,smart ve sinema tv çeşitlerindeki fpr teknolojisini monitöre uyguladılar oldu bitti.
Haklısınız.. Önemli olanı fpr gözlüğü ile başardılar. Diğerler ip söküğü gibi kolay oldu..
En büyük artısı gerçekten Fpr gözlük.