aynen öyle sadem :) şimdi 7 gözlükle beraber televizyonu almak ayrı bir güzellik ya
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Tabi canım ya, diğer markalarda 7 gözlük fiyatına TV alırsın valla :)
Ben de 3d led tv'mi satın alırken 7 adet fpr gözlüğü verilmişti. 7 tane gözlük alınca çok sevinmiştim çünkü evde ailemle film izlerken ben takıcam gözlüğü diye tartışma çıkmayacaktı.
Gerçektende öyle ya TV' yi hiç almam ya da FPR teknolojisinin kullanıldığı 3D LED TV' yi alırım ;)
7*200=1400tl..Evet daninini evine 2. bir 3d led tv alırsın bu fiyat farkıyla..
Küçük bir farkta değil gerçekten, insanı resmen salak yerine koyuyorlar.
Yok sg gözlüğü teknolojisini hiç bir yerden satın almasınlar.. Ben daha önce kullandığımdan satın alacaklar için üzülüyorum..
İnsanlar çok bilmiyor. Bir de bir teknomarkete girince o kendini beğenmiş satış danışmanları birkaç tane "sihirli" kelime kullanınca millet de kanıyor. Benim bir zamanlar Amd işlemci laptop aldığım gibi:(( Bir satış danışmanı 3d tv sg gözlük teknolojisini kullanan bir led tv yi gayet süslü cümlelerle satabiliyor.
Bence de yazık.. İnsanlar o parayı kolay kazanmıyor.. Satın alacaksan fpr gözlüğü teknolojisini al.
Yani şu an SG gözlüğünü bedavaya verseler yine de gidip almam.
Göz sağlığımızı bozan aynı zamanda electromanyetik dalga yayan, bulantı ve baş dönmesi yapan bir üründen bahsediyoruz, fpr gözlük varken alınır, kullanılırmı hiç.