valla resimleri koyucam her yaptığımla beraber
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
3D LED TV karşında oyun oynarkende video çekil, onuda koyarsın :)
Şuan evde 3D tv karşısında uzanıp güzel bir film izlemek yada oyun oynamak için neler vermezdim :(
Çok şey vermeye gerek yok, para verip 3D LED TV' yi alıp oyun oynayabilir, film izleyebilirsiniz.
Aslında taksitli olduğu satın almak fazla zor değil, hatta oyun oynamanın, film izlemenin rahatlığının yanında hiç birşey.
3D LED TV' de film izleme şansına sahip olduğunda da bu günlerin gelir aklına danini :)
O zamanda hep beraber bu günlere gülüp geçeriz :)
Bir an önce gelse o güleceğimiz gün, güldüğümüz gün 3D led, full hd,smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alıp fpr gözlükle oyun oynayıp, film izleyerek eğlencenin tadını çıkarttığımız gündür.
Siz çok sabrettiniz en kısa zamanda en iyi 3D LED TV' yi satın almanızı çok isterim.
Sabreden derviş dermanına ermiş. En yakın zamanda 3d led, s,nema veya smart tv çeşitlerinden birini satın almanızı umuyorum..
Umarım. İnanın 3d tv satın aldıktan sonra neden daha önce satın almamışım da bu eğlenceden kendimi mahrum bırakmışım diyeceksiniz. Hem siz hem aileniz başından kalkamayacak..
Kesinlikle çok doğru aldığınız gibi keşke daha önce alsaydım, diyeceksiniz.
Dasti aynı yoldan ben de geçtim. Sg gözlüğü teknolojisi iyi diye gittim 3d tv satın aldım. Ama baş dönmesi ve mide bulantısı beni çok rahatsız etti. Tesadüfen kullanıcı yorumlarıyla karşılaştım ve fpr gözlüğü ile burada tanıştım. Tavsiyeleri dinleyip teknomarketlerde denedim ve çok beğendim.