3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Araştırma yapmadan teknolojileri karşılaştırmadan ilk gördüklerini veya satış görevlisinin tavsiye ettiğini satın alıyorlar. Nerden biliyorlar satış görevlisinin o markanın elemanı olmadığını?
En iyi 3D tv'ye, en iyi teknolojiye, en iyi çeviri özelliğine, en iyi görüntü kalitesi ve parlaklığa, en iyi 3d gözlüğü olan fpr gözlüğe, en iyi fiyatla sahip olabilirler, lg tüm bunlar çeşitlerinde sunuyor.
Biraz araştırma yapsalar en iyi 3d tv'nin fpr gözlüğü teknolojili olanı olduğunu anlamaları zor olmaz..
Biraz zaman ayırsalar en iyi teknolojili 3d tv'yi satın alırlar.. Paraları da boşa gitmemiş olur.
Hiçkimse teknoloji mağduru olmasın. En iyi teknolojiyi en iyi fiyata satın alsın..
Kaliteden anlamaları lazım, bizler gibi, bizler lg'le, lg'nin en iyi seçilmiş teknolojisine sahip olan fpr gözlüklü 3D tv çeşitleriyle tanışma şansına erişmiş şanslı insanlarız bence.
Çin işkencesinden de beter :))
Göz + beyin + mide :) SG gözlüğü bitirdi bizi.
Sonradan pişman oluyorlar ama çok geç olmuş oluyor.
Sadem ben sonradan pişman oldum ama sg gözlüğü teknolojisi ilk çıktığında satın almıştım. Yani o zamanlar en iyi 3d tv sg gözlüklü olandı..