Satın alınacak 10 adet sg teknolojili gözlüğün fiyatıyla 106 ekran hemde lg marka fpr gözlük artılı 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden biri satın alınabilir.
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Yuh denecek kadar kadar fark var gerçekten haklısın, keşke sadece bu fark fiyatta olsa sadece, sg gözlük göz sağlığını bozuyor, electromanyetik dakga yayıyor, baş dönmesi ve bulantı yaşatıyor, ekran titremesi ve crosstalk sorunuda cabası, ama fpr teknolojisinde, lg'de bu tür rahatsızlıklar ortadan kaldırılmış.
Tv izlemeyi pek sevmiyorsan bile 3d tv çeşitlerinden birinde izliyorsan inan sevmeye başlıyorsun. Çünkü 3d tv izlemek bambaşka birşey. Resmen filmin, videonun veya oyunun içindesin..
Olası gelmiyor resmen oluyor. 3d tv çeşitlerinde oyun oynamak gerçekten çok eğlenceli..
Benim ise kurtardığı prenses olasım geliyor :))
Şimdi şu prensese ben de imrendim ve yerinde olmak istiyorum..:)))
Hangi bayan o prensesin yerinde olmak istemez ki, benide kurtarmak için okadar çabalasalar keşke :)
3D tv'de her türlü oyun oynamak, film izlemek çok eğlenceli.
Ben oyun oynamayı hiç sevmezdim çok çocukça gelirdi, ama 3D LED TV aldığımdan beri oyun oynayarak çok eğlenceli vakit geçiriyorum :)
Oyun oynamayı ben de sevmezdim. Ama 3d led tv satın aldıktan sonra fikirlerim değişti.
Bir kaç kişiyle oynanabilecek oyunları aile üyelerimizle yada arkadaşlarımızla oynamak ne kadar eğlenceli olur, ortaya güzelde bir idda koyulur, oyun daha bir eğlenceli olur ozaman.
Süper olur dasti, tek rakibimiz Türk Hava Yolları olur o zaman :) Ama o zamanda kimse bizle oyun oynamaz ki, yenileceklerini bile bile kim bizle oyun oynarki, hem eğlenceside kalmaz işin :)
Oyun oynarken iddia olmadan eğlencesi çıkmaz ki... Heyecan yapacaksın para kaybedeceğim diye. O zaman çok zevkli oluyor..
Maddi bir idda olmasada olur, hatta boşuna bile olsa ben oyunda kaybetmeyi pek sevmem, kaybedince bozulurum ama çaktırmam, rakibin beni sinir edip eğlencesine eğlence katmasına fırsat vermem :)
İnsanların geneli senin gibi sanırım Ayşe, bende dahil :))
Maddi bir idda olmasada olur, hatta boşuna bile olsa ben oyunda kaybetmeyi pek sevmem, kaybedince bozulurum ama çaktırmam, rakibin beni sinir edip eğlencesine eğlence katmasına fırsat vermem :)ayse beni çok kolay yenersin hiç bir iddaam yok oyunlarda :P :) 3d led tv veya lcd tv farketmez dev ekran olsunda nerde olursa olsun yapalım bir gün bir müsabaka :)