Bu olmadı ama dasti, iddan olmalı ki eğlenceli olsun, 3d tv çeşitlerinden birini satın alan arkadaşlar davet ederse gidip bir parti yaparız, davet etmezlersede canları sağolsun, bizde internet kafede kapışırız :)
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
:) Bizi kimse kabul etmiyor Danini..
Bu olmadı ama dasti, iddan olmalı ki eğlenceli olsun, 3d tv çeşitlerinden birini satın alan arkadaşlar davet ederse gidip bir parti yaparız, davet etmezlersede canları sağolsun, bizde internet kafede kapışırız :)ben sağ gösterip sol vururum ayşe :) sağım solum belli olmaz :)
şimdi oyunda iyi değilim dediğimde o günde iyi olmayacağım anlamına gelmez dimi :P :)
Öyle desene dasti :) bilmiyorum diyenden korkacaksın derler :)
Desene oyunlarda senle aynı ekipten olursak bizi kimse yenemeyecek, çok eğlenceli olacak :)
Bence de o kadar emin olmayın, sonra büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.
Bence de o kadar emin olmayın...Beklenmedik taş baş yarar.. Hiç beklemediğiniz oyuncular öyle bir oyun oynar ki şaşırıp kalırsınız..
İnsanın canı evden dışarı çıkmak istemiyor.. Bu yüzden 3d tv kışın en uygun eğlence kaynağı.. İster film izle ister oyun oyna..
Kendime güveniyorum, dastiyede tabiki, iddalıyız biz, bizi oyunda yenebileceğinizi hiç sanmıyorum, eğer olurda bir gün parti yaparsak önce oyun oynarız, fark atarsak oyunu bırakır film izleriz, yendiğim insanla tekrar oynamam ben, hiç bir eğlencesi kalmıyor çünkü :)
Bana göre 3D TV yaz kış benim eğlence kaynağım, yaz ayları özellikle geceleri film izlemek açısından çok iyi oluyor.
Tabiki eğlencelidir 3D tv'de film izlemek, oyun oynamak uzun yaz gecelerinde sadem, ama düşün sahil kenarında dolaşmak, güzel bir çay bahçesinde demli bir çay içip mehtabı izlemek daha eğlenceli olmazmı ?
Tabiki 4 mevsim, 12 ay, 54 hafta, 365 gün eğlenceli 3d tv'de film izlemek, oyun oynamak, videoları, futbol gibi spor karşılaşmaları takip etmek, ama kışın daha bir keyifli bence :)
Kışın yağmurlu veya karlı havalarda dışarıya çıkılmıyor..Yürüyüş yapılmıyor.. En iyisi 3d tv'de ailemle birlikte film veya video çevirisi izlemek..
Ertesi gün iş var diye pazar günü canım evden dışarı çıkmak istemiyor.. Evde oturayım, ayaklarımı uzatayım (rahatıma pek bir düşkünümdür:))) ve 3d led tv'mde film veya video çevirisi izleyeyim istiyorum.