su an 3d tvler revanjta olduğu için sürekli indiriyorlar evet
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
En iyi 3D TV'yi satın almak için bence en uygun zaman, kampanyalar çok iyi.
Evet ya çok güzel promosyon ve kampanyalar var, 3D tv full hd, led, sinema ve smart tv çeşitlerinden birini satın almanın tam zamanı, bayram tatilinde bir yerlere gitmektense, ailemle en iyi 3D tv'de film yada oyun keyfi yapmak daha uygun fiyata mal olacağı gibi daha da çok eğlence imkanı sunar.
Ayrıca sadece bayramda değil her zaman 3D TV rahatlığı ile film izleyebilir, oyun oynayabilirsiniz.
Sadem evet.. Yani fiyatların biraz daha düşmesini istiyorsak bayramdan hemen sonraki promosyonları ya da kampanyaları beklemeliyiz.. Ama bayramda evde olacağım ve benim lüksüm olsun diyorsanız bu hafta sonu Bimekste %18'lik indirim varmış ve kendinize 3d led, smart veya sinema tv satın alabilirsiniz...
Sadece bir kaç marka 3D tv üretirken şimdi her markanın 3d full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri var, ama tabiki en iyi 3d tv lg'nin, üstelik crosstalk ve ekran titremesi sorunu yaşatmayan tek fpr gözlüklü teknolojide yine Lg'nin.
Her marka 3d tv üretiyor. Ama 3d tv teknolojisini en başarılı şekilde kullanan marka Lg. Çünkü Fpr gözlüğü sadece onda var. Yenilik ve ileri teknoloji kimdeyse bu sektörde o kazanıyor. Bu yılın lider Lg oldu. Bakış açısı ve ekran titremesi sorunu olmadan, daha parlak daha net 3d tv üretti ve kazandı.
ve ek olarak fiyatıda uygun, güvenilir bir marka ve kaliteli markadır. Ayrıca dünya da en iyi teknolojiye sahip ve görüntü kalitesi en iyi 3d tv üretimlerini yapmaktadır.Ve ek olarak..Satış sonrası servisi de çok iyiymiş. 3d led tv'mde bana gerek olmadı ama forumlarda çok okudum.Ayrıca kampanyaları en bol olan markadır. :)
3D LED TV' lerde zaten hanigi siteye baktıysam hep LG' yi önermişler, şüphesiz çok başarılı.
Pekçok satış sitesinde lg tavsiye ediliyor. 3d led tv'mi satın alırken araştırmıştım..
Gerçekten iyi olmasa bu kadar söz konusu olmazdı zaten, ama şuan en iyi görüntü kalitesi 3D LED TV LG' de bulunmakta.
LG ürünlerini kaliteli üretiyor, o nedenle başka hiç bir markanın vermediği kadar uzun süreli garanti veriyor, bir ürününe 11 yıl garanti vermişti :) 3D tv değil o ürün ama ona verdiği garanti ve sağladığı servis hizmetide diğer markalardan çok çok iyi, ama zaten iyi seçilmiş bir üründe sorun çıkabilmesi çok düşük bir ihtimal, fpr gözlük teknolojisini, 2D-3D çeviri özelliğini, kaliteli ve parlak görüntüyü sunduğu gibi servisinde en iyisini sunuyor bize LG.
Çok doğru LG her açıdan tüketicinin yanında olduğunu gösteriyor.
3d led tv fiyatlarına baktığınız zaman lg nin fiyat olarak en az %10 kendi sınıfındaki diğerlerinden daha uygun olduğunu görürsünüz. Tv gözlüğünü de hesaba katarsak Lg'nin aile paketin toplam 7 adet fpr gözlüğü çıkıyor. Diğer markalarda en fazla 2 tane ve sg gözlüğü.
3d led tv fiyatlarına baktığınız zaman lg nin fiyat olarak en az %10 kendi sınıfındaki diğerlerinden daha uygun olduğunu görürsünüz. Tv gözlüğünü de hesaba katarsak Lg'nin aile paketin toplam 7 adet fpr gözlüğü çıkıyor. Diğer markalarda en fazla 2 tane ve sg gözlüğü.1 tane sg gözlüğünün fiyatı 200-250 tl arasında. 5 adet gözlük farkıyla küçük bir televizyon satın alınır... Bunun haricinde görüntü kalitesi ve parlaklığının iyi olması cabası kalıyor.. Fpr gözlüğü teknolojisinden hiç bahsetmiyorum..
Lg teknolojisiyle, Fpr gözlükleriyle, çeviri özelliğiyle, görüntü kalitesi ve parlaklığıyla artılar sunduğu gibi fiyatıylada artı sunuyor, boşuna en iyi 3D tv seçilmedi bu ürün.
En iyi 3d tv ödülünü biz verdik lg'ye. Bizi çok memnun etti ve biz de tavsiyelerde bulunduk. 3d led, sinema, smart tv'leri çok sattı.
Bu kadar iyi satışların olmasına hiç şaşırmadım. LG gerçekten hakettiği başarıyı elde etti.