3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
LG gerçekten 3D LED TV dünyasını baştan yarattı. Film izlemek, oyun oynamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
Gerçekten öyle.. Fpr gözlüğü teknolojisyle saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile.. Video bitti filmi izle, film bitti oyun oyna..
İyi ki çeviri özelliğine sahip, bu sayede videolarımızıda 3D TV' de izleme şansımız oluyor.
3d yayın kanalları fazla olmadığından video çevirileri bizi kurtarıyor..
Ben televizyon izlemeyi zaman kaybı olarak görürdüm ta ki fpr gözlük teknolojisiyle çalışan 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle tanışana kadar, cevahirde ilk videoyu izlediğim günden beri tv izlerken ne kadar eğlenilebileceğini, eğlenceli vakit geçirilebileceğini öğrendim.
3d tv ile normal tv çok farklı.. 3 boyut izlediğiniz filmi resmen yaşamanızı sağlıyor.. Herkesin denemesini tavsiye ederim..
Çok doğru özellikle videolarda çeviri yaptığım zaman sanki o anı tekrar yaşıyorum. Filmlerde, oyunlarda nasıl olacağını siz düşünün artık :)
Bende prenses olsaydım, danini beni kurtarsa falan :)
Mario sen olduğun için senin kurtarman gerekiyor :)
Yeterki mario olsun diyorsun :)Çok oyun meraklısı gördüm seni dasti, umarım tek eğlencesi oyun oynamak olanlardan değilsindir.tam tersi :) mario oyunlarıyla büyüdüm ama hiç oyun oynama gibi bir merakım olmadı :)) oyun delisi de değilim :) genel de 3d tv yi oyun oynamak için değil futbol maçı izlemek film izlemek ya da ailem ile bir arada olmak için istiyorum zaten. Yarışmacı arkadaşlara başarılar