biraz boğuk gibi doğru ama ben diğerlerini fazla arastıramadım. almadan önce bir kaç marka var aklımda onlarada bakıcamm
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
3D TV alırken son kez hepsini deneyerek gözden geçirerek alın.
Bende öyle yapmıştım çünkü.
evet hafta sonu müsait olursa tekno marketlerde deneyeceğim ne kadar 3d tv varsa :)
marmara forum 'da ki Saturn 'a gidebilirsiniz orada bir çok markanın teşir ürünü var,hepsini deneme fırsatını orada bulabilirsiniz.
cevahire gitmeyi düşünüyorum önce teknosaya bakiimde dediğiniz gibi sonrada marmara forumu bakarım
marmara forum'da daha çok seçenek göreceğinize inanıyorum ,kesinlikle gitmelisiniz.
orasıda hafta sonu çok kalabalık olur rahatca bakamazsınız hafta içi gitmek gerekicek. ben rahat rahat tüm markaları araştırmak istiyorum
hafta içi gidip bakın o zaman rahat rahat !
evet bende öyle düşünüyorum . sg gözlükler belli bir süre sonra sıkıntı yaratıyormuş o yüzden uzunca denemek istiyorum sg gözlükleri
çok uzun deneyebileceğinizi sanmıyorum, 3D TV SG gözlüğü en fazla 5 yada 10 dakikadan sonra bulantı ,baş dönmesi yapabiliyor.
Hem göz sağlığınız açısından da uzun süreli denemenizi tavsiye etmem :s
bende zaten nasıl etki ediyor onu görmek istiyorum. herkes bu bulantı, baş dönmesinden şikayetçi bakalım nasıl oluyormuş.
aynı esnasa 3D TV 'lerde FPR gözlüğüde deneyin farkı daha iyi anlarsınız.
evet bende öyle istiyorum. gerçi daha önce fpr gözlükleri denemiştim ama sg gözlükleri denedikten hemen sonra tekrar deneyeceğim
3D TV 'lerde SG ve FPR gözlüğü bir arada deneyince aradaki fark daha çok belli oluyor..
evet doğru söylüyorsunuz. geçenlerde bir yorum okudumm herkes sg gözlüklerin zararlı oldunu belirtmiiş. bir adamda 5 yaşındaki çocuğum gayet güzel izliyo demiş.o yüzden kafamda karıştı kendim birebir uzunca deniycem
3D Cinema tv almak istiyorsanız gideceksiniz bir tane teknomarkete bütün markete bütün markaların ürünlerini deneyeceksiniz. o zaman SG gözlük teknoloijisi ile FPR gözlük teknolojisi arasındaki farkı daha iyi anlarsınız. hangisinde görüntü kalitesi, parlaklık durumunun daha iyi olduğunu hangisinde ekran titremesi, crosstalk sorununun olmadığını ve son olarak hangisinin göz sağlığı açısından daha iyi olduğuna karar verirsiniz zaten denedikten sonra.
evet doğru araştırmadan bu kadar tartışılan bir ürünü gidip alamazsınız. hele küçük çocuğunuz varsa hiç alamazsınız
çocuğun olmasa bile insan 3D TV alırken öncelik kendi göz sağlığını düşünmeli ..
kim riski azaltıyorsa dediğiniz gibi ona yöneliyor insan
3D TV gözlüğü ve 3D TV teknolojisi daha yeni rayına oturmuşken bıraksınlar bir süre bu keyfi yaşayalım, daha sonra çıkartırlar gözlüksüz 3d TV'leri.Böyle haberler çıktıkça insanın alacağı varsada almaktan vaz geçiyor.Benim en nefret ettiğim şeydir, son model bir ürün alırım daha keyfini yaşama fırsatı bulamadan yeni bir ürün çıkar ve hevesim kursağımda kalır.Binbir hevesle aldığım ürünü gözüm görmek istemez, yine aynı şey başıma gelir diye 3D Smart TV alma işini bir süre daha erteliyorum.
siz ertelemeyin alın fırsatınız varsa 3d gözlüksüzleri şu anda toshiba çıkartıyormuş onlarda küçük ekran olarka. o yüzden sizin 3d tv eskiyene kadar gözlüksüz 3d anca çıkar :)
bencede teknoloji hızlı ilerliyor 3D TV 'ler üzerine hızlı ve yoğun çalışılıyor ve teknoloji her yıl yenileniyor.
Yetişmek gerçektende imkansız.