ceviri süper düşülmüş.
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
aynen 3d tv de çeviri olayı en çok merak ettiğim konulardan biri. Onu birgün senden öğrenmek isterim çünkü hiç bilmiyorum mantığını :) Smart tv fonksiyonunu biliyorum oradan mı giriliyor ya da kumandadan mı yapılıyor. Görüntü kalitesi nasıl oluyor? Satın almadan önce orada görevlilere mi yaptırsak acaba :)
Tabi video veya film çevirilerinde görüntü kalitesi biraz bozuluyor ama çok değil..
Bende en çok çeviri özelliğini merak ediyorum, çünkü 3D film ve oyun seçeneği çok sınırlı, yayın ve kanalları 3D izlemek çok güzel olacak, forumlarda okuduğum kadarıyla görüntü kalitesi ve parlaklığından birşey kaybetmiyormuş, inşallah en kısa sürede, kendi evimizde kendi gözlerimizle görürüz.
Adam zengin dasti, satın almış 3D tv'sini hava atıyor bize, görüntü kalitesi şöyle, parlaklık böyle :)
Adam zengin dasti, satın almış 3D tv'sini hava atıyor bize, görüntü kalitesi şöyle, parlaklık böyle :)lui de para var huzur var belli aysee :) Herkes alamaz bir 3d led tv, smart tv doğru diyosun :)Bu arada herkese güzel bir hafta diliyorum hafta sonunda gezmelerden tozmalardan cevap yazacak zaman olmuyor :))
Nazar değdirmeyin LUİ' ye :)
Benden değil danini ile dasti' den bil :)
Danini birşey olmaz diyorsa, mutlaka olur :)