hiç belli olmaz arkadaşlar sıkı çalışmalar sonucunda 1 ay içerisinde bile çıkartabilirler :)
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
o kadar olucağını sanmıyor. ledler çıktıktan ne kadar sonra 3d ler çıktı
gittikçe işin kolay tekniğini öğrenip yapıyorlar arkadaşlar ,çok sürmez yeni teknolojilerin çıkması :)
işin yoksa çıkınca bide onu arastır:):)
ama iyi bildiklerinden de şaşma bence ;)
daha iyisi cıkana kadar sasmam
daha iyisi çıkana kadar en iyisi LG o zaman :)
evet şuan böyle ama daha da iyilerinin çıkacağına eminim :)
her marka daha iii birşeyler çıkartıcak
zirveye çıkmak her marka için yeni bir teknoloji çıkartmaya bakar bence.
bu 3d tvler hepsi aynı zamandamı çıkmıştı?
hepsi aynı zamanda değil ama birbirlerine yakın süreçlerde çıkmıştı .
lg daha sonramı çıktı daha öncemi?
bu fpr gözlükleri daha öncemi yaptılar yoksa sg leri gördükten sonramı onu anlamak istiyorum
lg daha sonramı çıktı daha öncemi?ilk 3D TV SG gözlüğü çıkmıştı ama kullanıcılar hiç memnun değildi.
bu fpr gözlükleri daha öncemi yaptılar yoksa sg leri gördükten sonramı onu anlamak
baş dönmesi ,mide bulantısı gibi sorunlar yaşıyorlardı ,bunun üzerine ; LG FPR gözlüğü üretti ve şuan yeni yeni kullanılıyor.
Ama ben FPR gözlükleri kullanıyorum ve hiçbir rahatsızlık yaşamadım , aksine çok rahatlar 3D TV rahatlığını FPR gözlüğü sayesinde yaşıyorum..
fpr gözlükler gercekten 3d tv için bulunmaz nimet
küçücük bir parça olayı nasıl tersine dönderiyor değilmi, dışardan bakınca sıradan bir gözlükten farkı olmayan FPR gözlükler 3D'nin herşeyi, onsuz 3 boyut keyif değil işkence oluyor.
çok fazla zaman geçmeden görürüz
zamanla bütün teknolojiler çıkıcak ama şimdikileri denemeden ilerde de çıkıcakları beklemyelim.
ben alana kadar yenisi çıkıcak diye korkuyorum :(