siz alana kadar eğer yenisi çıkarsa yenisini alırsınız :)
3D TV'lerin nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan?
bencede beklemeyin 3D TV rahatlığını kaçırmanızı istemem :)
dün akşam pes3 oynuyoruz nasıl eğlenceli onu birde 3d tv de düşünemiyorum
bir de 3D TV 'de deneyin oyun rahatlığını dün akşam oynadığınızla karşılaştırın arada ki farkı anlarsınız :)
işte bende onu düşünüyorum normal lcd tv ile bu kadar coşuyosak 3d tv ile düşünemiyorum :)
3D TV 'de oyunu LCD TV 'deki gibi değil sanki siz gerçekten oyun içersindeymişsiniz gibi oynarsınız :))
3D TV 'lerin fiyatlarıda çok yüksek değil, ayrıca görüntü kalitesi ve ekran parlaklığıda göz sağlığını etkilemiyor FPR gözlüğü sayesinde.
3D TV 'de oyunu LCD TV 'deki gibi değil sanki siz gerçekten oyun içersindeymişsiniz gibi oynarsınız :))beni zaten lg ye bu kadar cekende fpr gözlükleri. göz sağlığını bozmaması . sonucta 2 saatten az sürmüyor bir flim izlemeye kalksanız.
3D TV 'lerin fiyatlarıda çok yüksek değil, ayrıca görüntü kalitesi ve ekran parlaklığıda göz sağlığını etkilemiyor FPR gözlüğü sayesinde.
diğer 3D TV markalarının kullandığı SG gözlüklerle yarım saat zor film izleniyor.
zaen pilli olmasıda ayrı bir işkence. düşünsene film koymuşsun izliyosun en heyecanlı yerinde sarjın yda pilin bitiyo. sarj oluck diye filmmi yarıdamı kesicez
o değil herşeyden önce şunu düşünmelisiniz pilli yada şarjlı bir gözlüğün göze verebileceği zararlar göz ardı edilemeyecek kadar büyük göz sorunlarına yol açabilir.
artık göz sorununuda geçtim gerçekten sinir bozucu bir durum
hem sinir bozucu hemde göz bozucu bir durum :)
3d nin mantığını iyi anlamak için küçük çocukları izlemek lazım .küçük çocukların 3d ile tv izlerkenki halleri çok harikaydı .
ben küçük yeğenlerime devamlı izletiyorum gerçekten surat ifadeleri çok güzel oluyor :)
3D Cınema TV izlemek değil o TV 'de sevdikleri çizgi filmleri izlemek onlara daha gerçekçi gelecektir ve daha çok eğleneceklerdir.
3d cınema tv ninde ayrıcalığı o
LG 3D led tv lerde bu magic motion kumanda var. FPR gözlüğü denedim ama kumandayı denemedim. yanılmıyorsam oyun falan oynanıyor. internete giriliyor bu kumandayla değilevet yapılabiliyor. magic motion kumandayı pc faresi olark düşünün . çok güzel düşünülmüş. ben 3d tv leri denerken göstermişlerdi. oyun oynaması çok zevkli
magic motion kumandasınıda denedim ama merak ettiğim birşey var
devamlı oyun oynarsak kısa zamanda bozulur mu acaba ?
zannetmem bozulursa zaten garntisi var .