İnsanlarımız artık cahil değil iyi olanı tercih edebilirler.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Ben katılmıyorum. İyi bir gözlük çıkartmak isteyen en az fpr gözlüğü teknolojisinde bir gözlük çıkarırdı. Bu 4 marka sadece bizleri kandırmaya çalışıyor.. Ellerindeki 3d led tv'leri satın almamız için...
böyle olduğunu düşünmüyorum. sonucta bu dört markada marka sonucta. ortaya cıkıcak ürünün ne kadar iyi olucağı çıktıktan sonra belli olucaktır
Çok doğru danini o yüzden ne kadar güvenmesekte deneyip gördükten sonra buna karar vermeliyiz.
Habere göre sg gözlüğünü 4 markanın tv'lerinde ortak kullanabilmek için üretecekleri yazılıydı. Yani eninde sonunda aktif sg gözlüğü teknolojisi kullanılacak. Elbetteki bazı teknolojik gelişmeler olacaktır. Ama haberden benim anladığım ürünün üretim amacının "ortak kullanım" olması..
böyle olduğunu düşünmüyorum. sonucta bu dört markada marka sonucta. ortaya cıkıcak ürünün ne kadar iyi olucağı çıktıktan sonra belli olucaktı
Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar, çıkaracak oldukları gözlük sg gözlük olduktan sonra hiç bir anlamı yok benim için, fpr gözlükten ve bu gözlüğün teknolojisini kullanan 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden vazgeçmem ben
Evet LG nin 3d led tv lerini alırken 2 adet fpr gözlüğü tv ile beş adet de aile paketinden çıkıyor. Yine yetmediyse fiyatı çok uygun zaten. Gidip vatandan, istanbul bilişimden 5 li paketini 90-95 liraya alabiliyorsun. Sg gözlüğü gibi 200 liradan/adet başlayan fiyatlar yok.
Evet LG nin 3d led tv lerini alırken 2 adet fpr gözlüğü tv ile beş adet de aile paketinden çıkıyor. Yine yetmediyse fiyatı çok uygun zaten. Gidip vatandan, istanbul bilişimden 5 li paketini 90-95 liraya alabiliyorsun. Sg gözlüğü gibi 200 liradan/adet başlayan fiyatlar yok.Bilinli bir tüketici sg ve fpr gözlüğünün fiyatını sorar aradaki uçurumu görür ve sadece bu yüzden lg 3d led, smart veya smart tv çeşitlerinden birini satın alır..
Aslında bunun için sadece çok az bir araştırma yapıp SG ile FPR gözlüğü arasında karşılatırma yaparak en iyisini bulmamız çok kolay olur.
Evde internetten satış sitelerine girilse, fpr ve sg gözlüğü teknoılojilerinin fiyatları karşılaştırılsa... Bu iş ne kadar vakit alabilir ki!!
Uyanık olmak lazım, kimi insan koyun gibidir her yöne çekilebilir, günümüzde para kolay kazanılmıyor onedenle harcarken çok daha dikkatli olmalıyız, alacağımız ürünü iyice araştırıp, en uygun fiyata sahip olan kampanya ve promosyonlardan paydalanmalıyız, satış siteleri bu konuda çok yardımcı oluyorlar, hatta satın alacağımız ürünü daha önce alıp kullanmış insanların tavsiyelerinide bizi sunuyor bu siteler.
Kesinlikle arada ki farkı küçük bir çocuk bile rahatlıkla anlayabilir. SG gözlüğü berbat bir teknoloji.
Sg gözlüğü ile fpr gözlüğünü karşılaştırırken biraz da gözlükler arasındaki teknoloji farkını karşılaştırırlarsa teknolojiden hiç anlamayan biri bile sg gözlüğünün eski teknoloji olduğunu rahatlıkla anlar..
Teknolojiden çok anlamıyan insanlar sadece SG ile FPR gözlüğünü deneyerek aradaki farkı rahatlıkla anlayabilirler.