Teknoloji bu yerinde durmuyor. 3d tv acaba nerelere gidecek?...
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Bencede kesinlikle işkence Sg teknolojili gözlüğün adını duyunca bile bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum :)
Modadan öte 3d full hd, sinema, smart ve led tv çeşitlerinde kullanılan fpr teknolojisine sahip gözlük, sağlığımızı özellikle de göz sağlığımızı koruyabilmek için , yaşayacağımız eğlencenin boyutunu ayarlayabilmek için 3d tv'nin olmazsa olmazı haline geldi fpr gözlük.
Atma zaten.. Sen çok şanslısın ki fpr gözlüğü teknolojisi çıktıktan sonra 3d tv satın almaya karar verdin..
Sg gözlüğün zararlarından haberi olmayan okadar çok insan varki, bulantı, baş dönmesi ve electromanyetik dalga maruziyeti geçici rahatsızlıklar olabilir ama göz sağlığını geri kazanmak imkansız gibi birşey, bu farkındalığı yaşaman bile çok büyük artı danini.
Göz sağlığı geri kazanılmaz ki..!!!! Bu yüzden sg gözlüğü teknolojisine karşı çok tepkiliyim..Para kazanabilmek için sağlığımızı tehlikeye atıyorlar..
Göz sağlığım için en iyisi FPR gözlüğü, 3D TV alıcak olanlarada tavsiye ederim.
Göz sağlığı hem bizim hem üreticinin en önem verdiği kriter olmalı.
Göz sağlığı herkesin önem verdiği bir durum bence, 3D TV' de hiç kimsenin bile bile SG gözlüğü teknolojisini tercih edeceğini sanmıyorum.
İnsanlar para için neler yapmıyorlarki, sg gözlük teknolojisini satarken bozulan göz sağlığı kimin umrunda.
Sg gözlüğü teknolojisinden dolayı göz sağlığı bozulan insanların ahını aldılar.. Çok yazık..!
2012' den sonra bir çok markada yenilik olur zaten ama ben şuan ki FPR gözlüğü teknolojisinden memnunum. Bu yüzden 2012' yi beklememe gerek yok.
Kesinlikle katılıyorum sadem. Ben de fpr gözlüklü lg 3d led tv kullanıyorum ve çok memnunum. 2012'yi beklemeye gerek yok..
Yani 2011' de çıkmış zten en iyi 3D LED TV teknolojisi bunun için 2012' yi beklemeye gerek duymuyorum.