Evet bu da doğru.. Bir teknomarkete gitseler sg ve fpr gözlüğünü deneseler zaten hemen karşılaştırma yapabileceklerdir. Görüntü kalitesi ve parlaklık farkı onları etkileyecektir.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
İlk başta sg gözlüğün ağırlığı ve kabalığı dikkatlerini çeker, gözlüğü taktıklarında kalitesiz ve parlak olmayan bir görüntüyle karşılaşacaklar, bir süre izleme yaptıktan sonra güzel bir baş dönmesi ve mide bulantısı kendilerini karşılıyacak, uzun vadede hissedilecek electromanyetik dalga maruziyeti ve göz sağlığından olma riskini söylemeye gerek bile yok sanırım.
Sg gözlüğü teknolojisinde pozitif olan bir şey var mı?
Soruyu şöyle sorayım o zaman.. Şu anda fpr gözlüğü teknolojisine göre iyi yönleri var mı peki?
Sg gözlüğünün pozitif yönleri derken ?
Merak ettim acaba benim göremediğim bir şey mi var? Sg gözlüğü ile fpr gözlüğü teknolojilerinin farklarını biliyorum ve konuşuyoruz. Acaba sg gözlüğünde fpr'da bulunmayan ayrıcalık yaratan bir özelliği var mı diye merak ettim..
İlk defa duydum SG gözlüğünün pozitif yönü olduğunu..
Kimse yazmıyorsa ben yazayım o zaman.. Fpr gözlüğünün ne kadar iyi bir teknoloji olduğunu anlamamızı sağlıyor..:))))
SG gözlüğü olmasaydı da FPR gözlüğünün en iyi olduğunu anlardık ama SG ile daha kolay anlaşılıyor :)
Buna rağmen sg gözlüğünün fiyatı hala çok pahalı... İnsanlar hala satın alabiliyor ..
Böylece markalarda tüketicilerini büyük bir hayal kırıklığına uğratmış oldular. ;)