Çok güzel bir benzetme :) Çalışan kazanıyor gerçektende, büyük rakiplerinin arasından sıyrılıp fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle en iyi 3D tv ünvanı almayı başaran LG'yi bütün kalbimle tebrik ediyorum.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Ben ise Lg'yi 3d tv çeşitlerinden 3d led tv'yi satın alarak tebrik ettim..
Daninini anladığım kadarıyla 3d tv satın alacaksın... Hadi hayırlısı.. Artık film, video çevirisi izlemenin eğlencesine varacaksın desene...
Şimdiden hayırlısı olsun Danini :)
İlkten bi keyfini çıkarsın ondan sonra resim istersiniz :)
bir kere danini 3D TV' yi aldıktan sonra bir daha uğramaz buralara, film izlemekten oyun oynamaktan unutur bizi :)
Satın almayan bir ben kaldım galiba :( ama bende çok istiyorum 3D tv, çok bişeymi istiyorum , led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden herhangi biri olur, yeter ki fpr teknolojisine sahip gözlüklü olsun :(
Daninini ekrana kilitlenecektir uzunca bir süre.. Eskiden kaydettiği videoların çevirisini yapıp izleyecek, film izleyecek, oyun oynayacak, spor programları, futbol maçları izleyecek... İlk günlerin eğlencesi bir başkadır danininni..Hadi hayırlı olsun tekrardan..
Balayından sonra gelin görmeye davet edersin dimi danini :))
Satın almayan bir ben kaldım galiba :( ama bende çok istiyorum 3D tv, çok bişeymi istiyorum , led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden herhangi biri olur, yeter ki fpr teknolojisine sahip gözlüklü olsun :(Yalnız değilsin aysedundarr :) bende henüz satın almadım ama en yakın zamanda alırız inşallah :) hem daha danini de almadı :) bize destek oluyor şuanda :)![]()
3D TV konusunda bizde destek veririz arkadaşlar :) FPR gözlüğü teknolojisine sizinde sahip olmanızı isterim.
Danini size bu şekilde mi destek oluyor ?
Bende yokmuş gibi destek olurum :)