Sadece smart tv'demi smart özelliği var, full hd, led, ve sinema tv'lerde yokmu ?
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Soruyu yanlış sormuşsun :)
smart tv hangi tv lerde var desen daha doğru olur kanımca :P :)
sinema 3d tv de ve led tv lerde de bulunmakta smart tv özelliği. Yani kısacası son çıkan 3d tv lerde kesin ve kesin bulunuyor. Bunu bilmek yeterli ;)
evte doğru. bu arada smart tv on numara düşünülmüş.bence de çok iyi düşünülmüş teknolojisi. Bu biraz daha geliştirilebilir aslında örneğin bluetooth ile bağlantı yapılabilir televizyonlara ve veri gönderilebilir küçük bir bellekte bu veri örneğin resim video müzik hatta film bile izlenebilir. Zaten kendi belleği de olcaktır televizyonların yakında bilgisayar gibi bütün dizileri vs kaydedip tekrar tekrar izleme imkanı sunarlar kanımca :)))
Gerçekten sanal aleme TV' den bakmak çok farklı çok eğlenceli.
bizden sonrakileri düşünmeye hiç kafa yoramıyorum çünkü ben daha izleyemedim 3d tv imle evde bir futbol maçı veya bir film :)Dasti en yakın zamanda futbol maçı da izleyeceksin, oyun da oynayacaksın hatta ve hatta olimpiyatlardaki spor müsabakalarını da 3d tv çeşitlerinden birinde sanki yanında oynanıyormuş gibi izleyeceksin..
Bizden öncekiler teknolojinin bugün geldiği noktayı nasıl hayret ve şaşkınlıkla izliyorlarsa, bizde bizden sonra gelecek teknolojileri aynı hayretle izleyeceğiz. Yıllar önce kimin aklına gelirdi üçüncü boyut, özelliklede bu boyutu evlerimize taşıyan led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin varlığı.
Bundan 30 yıl sonraki teknolojiyi hayal bile edemiyorum. 30 yıl sonraki jenerasyon bizim bu yazdıklarımızı okuduklarında neler düşüneceklerdir... Şu andaki en iyi teknoloji olan fpr gözlüğü o zaman antika mı olacak?
Bundan 30 yıl sonraki teknolojiyi hayal bile edemiyorum. 30 yıl sonraki jenerasyon bizim bu yazdıklarımızı okuduklarında neler düşüneceklerdir... Şu andaki en iyi teknoloji olan fpr gözlüğü o zaman antika mı olacak?30 yıl sonra chip bu konuları burada tutacak mı ki ? Wikipedi ye falan mı yazsak orada yıllarca kalır :P
Bence de öyle.. Olsun biz şimdi halimizden mutluyuz. Teknolojinin en iyi 3d tv'si ile fim izleyip oyun oynuyoruz.. Eğlencemize diyecek yok...
Bana en çok eğlenceli gelen zaten ailemle film, video izlemek ya da oyun oynamak.
Evde film izlemek gibisi yok, çok daha eğlenceli, birde üçüncü boyutlu olunca ve fpr gözlük artısına sahip bir 3D tv varsa elimizde bundan iyisi şamda kayısı.