3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
3D TV satınalmaya kalktığında bir tek kendin izlemek istersin tabi birde ailen. Bu yüzden başka kimseye kapıyı açma danini :)
Eğlencesine diyecek sözüm yok 3D Tv'lerin, üçüncü boyut zaten başlı başına bir keyif, insanı görüntünün içine çeken, görüntüyü görmekten öte yaşatan bir teknoloji, özellikle de LG'nin 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri ve fpr gözlüklerle.
Evet ve bunların hepsi en iyi ve en son çıkan 3D TV teknolojileri, ayrıca istediğin yayınları 2D' den 3D ' ye çeviri yaparak eğlenceli bir şekilde izleme şansına sahip olabilirsin ..
3D TV satınalmaya kalktığında bir tek kendin izlemek istersin tabi birde ailen. Bu yüzden başka kimseye kapıyı açma danini :)
valla bizim ev dingorun ahırı gibi gidenin gelenin hesabını tutamıyorum. bi gün kapıyı açmicam dedim maçın olduğu gün inat ettim. cama taş attılar cam kırılıyodu sen düşün gerisini :)
Danini sen bence o evden çık başka yerde otur, oturduğun yeride kimse bilmesin. Ancak bu şekilde 3D TV rahatlığını yaşayabilirsin, yoksa ne izlediğin filmden, futboldan ne de oynadığın oyundan birşey anlayamazsın.
Evin yeriyle alakalı bir durum değil sanırım bu, danini çok iyi niyetl, ve çevresi tarafından sevilen biri bence, yoksa kapıyı açmadığı halde kimse cesaret edip camı taşlamaz :) sende şikayet ediyosun ama kalabalığı seviyosun bence danini yoksa arkadaşlarına cama taş atma cesareti vermezdin, herşey iyi hoşta siz 3D tv'yi nasıl paylaşacaksınız, Allahtan 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinde kutudan 7 adet fpr göxzlük çıkıyor, çıkmasa da fiyatı çok uygun satın alınabilir, iş yine sana düşüyor danini, yapacaksın hazırlığını, toplayacaksın arkadaşlarını( senin toplamana gerekte yok ama neyse ) ister oyun, ister film, ister spor yada futbol partileri vereceksin sonra bizleride davet edeceksin (özellikle beni ) hep beraber eğleniriz fenamı olur :)
Ee danini senden haber bekliyoruz, 3D sinema tv sinema geceleri için:) şaka bir yana sahura kadar oturanlar için 3 boyutlu eğlence ne güzel olur, ben çalışmıyor olsaydım önce biraz film izlerdim, sonra oyuna başlardım,oyundan sonra Cem Yılmazın videolarını izlerdim, sonra sahur yapıp iftara kadar uyurdum ne güzel olurdu :))
Cem Yılmaz' ın videolarını 2d'den 3d'ye çeviri yaparak izlemek aklıma gelmemiş... En yakın zamanda izleyeceğim. Ne gerek var o kadar para verip stand up göstersine gitmeye...
3D TV içindekileri saymakla bitiremeyiz, oyun, film, spor bunlar çok eğlenceli olanlar. Ayrıca en iyi 3D kanallarında da rahatlıkla bulabiliriz.
Bence bu 3D full hd, led,smart ve sinema tv çeşitlerinin en güzel yanı ve en iyi 3D tv ünvanını kazanmasındaki en büyük pay sahibi 2D<3D çeviri özelliği ve Fpr gözlükler. Çeviri özelliği sayesinde 2D kanal, yayın, film, futbol,spor,video, oyun gibi tüm görüntüleri 3D izleyebiliyoruz hemde kaliteli bir görüntü ve parlaklıkla. Bu kaliteli ve parlak görüntüleri Fpr gözlük teknolojisiyle crosstalk ve ekran titremesi sorunu olmadan, geniş bir bakış açısıyla rahat bir izleme olanağıyla, eğlencenin böylesini kim istemezki.
İstemeyen birisi olacağını sanmıyorum.
Bence bu 3D full hd, led,smart ve sinema tv çeşitlerinin en güzel yanı ve en iyi 3D tv ünvanını kazanmasındaki en büyük pay sahibi 2D<3D çeviri özelliği ve Fpr gözlükler. Çeviri özelliği sayesinde 2D kanal, yayın, film, futbol,spor,video, oyun gibi tüm görüntüleri 3D izleyebiliyoruz hemde kaliteli bir görüntü ve parlaklıkla. Bu kaliteli ve parlak görüntüleri Fpr gözlük teknolojisiyle crosstalk ve ekran titremesi sorunu olmadan, geniş bir bakış açısıyla rahat bir izleme olanağıyla, eğlencenin böylesini kim istemezki.Ben istedim ve satın aldım. Herkese de tavsiye ediyorum. Benim ve ailem için büyük bir eğlence kaynağı. Özellikle 2d'den 3d'ye çevirilerde çok eğleniyoruz..
3D TV zaten her açıdan çok eğlenceli, oyun oynarken çok daha fazla eğlenceli. Film izlerkende çok gerçekçi.
3D TV kullanıktan bir zaman sonra hepsinide seviyorsun.
Önce 3d led tv'de film izleme merakı sarıyor. Bir sürü cd topluyorsun ve ailecek film izliyorsun. Sonra yayın kanallarındaki 3d programları izliyorsun.. Bir süre sonra oyun oynama merakı sarıyor. Arkadaşlarınla birlikte oyun oynama partisi düzenliyorsun. Çok eğlenceli oluyor. Daha sonra 2d'den 3d'ye çeviri özelliğini keşfedip video çevirileri yapıyorsun..