SG gözlüğünü bir kere kullanan zaten bir daha kullanmak istemiyor.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Benim tanıdığım dasti yapmaz öyle bir hata :)
Biz sg gözlüklü 3d tv satın almıştık o yüzden çok kullandık. Ama her kullanıştan sonra bir baş dönmesi bir mide bulantısı.. bıkmıştık..
O işkenceye nasıl dayandınız, eğlenmek için oturduğunuz tv'nin başından hasta gibi bulantı ve baş dönmesiyle kalkmak çok komik, film mi izlediniz, film mi sizi belli değil :)
Şimdi ben de kendime kızıyorum.. Teknoloji merakım yüzünden işkence yaşamışım. 3d tv dedik, sg gözlüğü dedik, eğlence dedik ve satın aldık. Sonra da elektromanyetik dalga dedik, baş dönmesi dedik, mide bulantısı dedik ve izlemeyi bıraktık..
3D TV SG gözlüğü ile film izlemek gerçekten Çin işkencesinden de beter.
Dahada kötü, 3d tv de sg gözlükle film izlerken, oyun oynarken bulantı, baş dönmesi yaşıyoruz, bir süre sonra bu etkilerden kurtulabiliyoruz ama bozulmuş göz sağlığından kurtulamıyoruz.
Göz sağlığımın bozulmasındansa sg gözlüklü 3d tv'den vazgeçerim dedim ve fpr gözlüğü teknolojisiyle tanıştım..
Gerçekten büyük bir adım, büyük bir başarı oldu bu fpr teknoloji gözlük ve bu teknolojiyi kullanan 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri.
Zaten böyle büyük bir başarıdan sonra o markanın sırtı yere gelmez.. Lg'yi tanıyan tanıdı.. Fpr gözlüğü teknolojisinden uzun bir süre kimse vazgeçemez..
LG'nin 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinde kullandığı fpr teknolojisine sahip gözlük üçüncü boyutu yeniden boyutlandırdı, uzun yıllar bu teknoloji kullanılacak gibi geliyordu bana ama bugün okuduğum haber mühendislerin boş durmadığı ve bu teknolojinin yerinin çabuk dolduğunu gösterdi, gözlüksüz 3d tv'ler çok hızlı girdiler piyasaya, lg bu tv'lerde de liderliği, en iyi olma özelliğini eline geçirmiş yine, bravo...
Ben en çok 3D TV' lerini beğeniyorum LG' nin. Ayrıca bana göre hak ettiği fiyatın altında satışları yapılmakta.
Lg 3d tv çeşitleri ve smartphone konusunda çok hızlı adımlarla koşuyor resmen..:)
LG hem çok hızlı hemde çok başarılı.
LG bu yıl çıkarmış olduğu 3D TV' lerinde göstermiş olduğu başarıları gerçekten eksiksiz.
Lg bu yıl karınca gibi çalışmış.. Durmadan, yorulmadan.. Ve sonunda hak ettiği başırıya ulaşmış. 3d tv çeşitlerinde 1 numara.. Ekran titremesinin olmaması ve fpr gözlüğü teknolojisiyle bu başarıya imza atmış durumda..