geçenlerde bir video izledim. 5 yaşlarında bir çocuğa 3d gözlüklerini takmışlar izletiyorlar çocuk bir zaman sonra sürekli gözlüklerini çıkartıyor. fpr gözlüklerle çocuklarda rahat izler.büyüklerden daha çok tv izliyorlar zaten
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
çocuğuna SG gözlük kullandıran bir aile onun zararını bilmediği için kullandırıyordur ,yoksa kimse bırak çocuğuna kullandırmayı kendisi bile kullanmaz.
ilk herkes bir heves kullandı ne oldunu bilmeden. yayıldıkça kullanıldıkça olumsuz etkileri çıkıyor ortaya
3D FPR gözlüğünü muhakkak TV aldıkları yerde tavsiye ederler ,böylece herkes göz sağlığını düşünerekten FPR gözlüğü tercih eder, diye düşünüyorum.
ilk takıldığında sg gözlüklerle anlaşılmıyor sorunlar. biraz fazla izlemeye başlayın 20dk kadar o zaman başlıyor sorunlar. aradaki fark çok belli oluyor
aradaki farkı anlamak için 3D FPR gözlüğünüde denemeleri gerekiyor.
evet .bazı yerler istediğiniz kadar deneme fırsatı veriyor. çok zevkli denemesi bile
onlar da biliyorlar kimse denemediği bir ürüne o kadar para vermez :)
en azından deneyip özelliklerine bakıp neden o fiyatta olduğu gözlemlemek ister.
çok doğru .hersey o kadar cabuk değişiyorki çalışanlarda fazla bilgi veremiyor kendi kendine öğreniyosun
çalışanlara eğitim vermezlerse tabi bilemezler 3D TV 'lerde zaten en iyi bilgiye sahip olan üreticilerdir,tüketiciler değil.
artık tüketiciler daha bilgili hale geldi ::):):)
bu her zaman böyledir zaten kullanıcı daha çok bilir.
birebir deniyor çünkü. ben Cinema 3D tv denemeden önce nasıl yapıldığının, mantığının nasıl işlediğini bimiyordum. yine görüntü kalitesi, parlaklığın, kullanılan gözlük çeşidinin vs. nin ne işe yaradığını bilmiyordum. denedikten sonra ilgimi çekti. biraz araştırınca biraz bilgi sahibi oldum.
insanlar zaten 3D TV teknolojisini denemek değil evlerinde kullanmaya bile başladı.
darısı basıma ne diyim:::::) artık pes3 de 3d oyun çıkartıcakmış ondan sonrasınıda düşünemiyorum
bu arada ay başı geldi geçiyor,siz ne zaman alıcaktınız 3D TV 'yi ?
bizim evde tadilat var bittikten sonra inşallah alıyoruz.
babalar gününe özel kampanyalar başladı diye duydum kaçırmayın bence alın bir kenara koyun tadilatınız bittikten sonra kurarsınız.
bakalım hayırlısı artık . bende almak için sabırsızlanıyorum. evde pes3 te var pes3 de 3d oyun çıkartıcakmış
3D TV 'de oyun oynamakta çok eğlenceli olur gerçekten.
kendi oyunlarıda güzel dediğiniz gibi normal oyunlarda daha keyifli hale gelir
birşey merak ettim şimdi ;
3D Smart TV 'ler de acaba 2 kişilik oyun oynayabilir miyiz ?
tek kumandayle olduğundan 2 kişi oynayamıyor diye biliyorum