Ayse size katılıyorum ve ekliyorum..Uzun süre film izleyip oyun oynadıktan sonra mide bulantısı ve baş dönmesi de yaşamıyoruz..Bunların dışında o gözlüğün ağırlığı en fazla 1 saat izlememize sebep olmazmı ? uzun süre 3d tv izleme imkanın kalmıyor. Ama FPR teknolojisiyle 3d gözlükleri takarak rahatça izleyebilmek ayrı bir güzellik :)
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Ayrıca birde 3D TV FPR gözlüğü teknolojisi sayesinde rahat bir bakış açısı elde etmiş oluyoruz. Ailecek herkes bir koltuğa tıkılıp kalmıyoruz, herkes istediği yerde otup film izleme rahatlığını yaşıyor.
Fpr gözlük sayesinde LG en iyi 3D TV ünvanı kazandı, herşeyiyle harika bir ürün, şarj gereksinimi olmadığı için sg gözlük gibi electromanyetik dalga yaymaması olsun, hafifliği, sade ve şık görüntüsü olsun, görüntüleri aynı anda iiki göze birden verdiği için göz sağlığında bozulmama ya ve bu özellik sayesinde 3 boyutlu görüntü izlerken yaşadığımız bulantı ve baş dönmesi sorununu ortadan kaldırması olsun herşeyiyyle artılarla dolu harika bir buluş.
Arkadaşlar, hiç SG gözlüğü ile 3D LED TV' ye farklı bakış açılarından bakmayı denediniz mi ?
Ben şöyle söylim o zaman arkadaşlar, 3D TV SG gözlüğünü takıpta bakış açınızı tam karşısına oturarak sabit şekilde izlemek zorunda kalıyorsunuz. Eğer ki bakış açınızı değiştirirseniz ekrandan düzgün görüntü alamıyor ve karartı oluşuyor. Bulantı ve baş dönmesini söylemiyorum, bunu hepimiz biliyoruz zaten.
Sadem çok doğru söylüyorsunuz. Sg gözlüğü ile 3d tv izlediğimizde ya tv' nin tam karşısındaki koltuğa oturmalısınız..Eğer koltuk dolmuşsa ve boş yer yoksa koltuğun hemen yanına sandalye çekersiniz..Bakış açısı sorunu rahat izlemenize ve eğlencenizin kısıtlanmasına yol açıyordu..
3D TV' de en iyi film izleme rahatlığını FPR gözlüğü ile yaşarsınız. Denemenizi tavsiye ederim.
İki harika teknoloji, iki harika ürün bir araya gelmiş ve en iyi 3D tv ödülü kapmış, Fpr gözlük ve Lg 3D tv.
Gerçekten öyle olmuş, en iyi teknolojiler bir araya gelerek mükemmel 3D LED TV' ler çıktı.
Gerçekten en iyi 3D TV, görüntü kalitesi, parlaklığı ve çevirisi ile çok başarılı.
Bunu yapabildiklerine göre, çok iyi bildikleri ortada..
Türkiye'de Karadeniz insanı, Dünya'daysa Asyalı'lar zekalarıyla farklarını ortaya koymuş durumdalar, şuanda elektronik dünyasının hemen hemen tüm devleri asyalılar; LG tüm insanlarına büyük bir fark atarak en iyi 3D tv olan 3D led,smart,sinema ve full hd TV çeşitlerindeki görüntü kalitesi, FPR gözlükler ve 2D<3D çeviri özelliğiyle eğlence anlayışımızı yeniden yapılandıracak.
Kesinlikle XFLUİ, çok güldüm sayende :)