evet ekran titremesinin kalkması tv rahatlığını sağlamış.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
başarısına dicek birşey yok gerçekten ..
bir sonraki serisini şimdiden merak ediyorum
bir sonraki serisinde sanırım sadece ekran olur :)
onun içinde biraz beklesinler artık.. git gide beklentilerimiz artıyor. her defasında daha iyisini bekliyorum lg den.
sadece LG'den değil bütün markalardan bekliyorum ben en başarılı hangisi olursa tercihimide o markadan yana yaparım.
özellikleirni artırıpta fiyatta uçmasınlarda. ben lg de onu gördüm kaliteyi artırıp fiyatı abartmıyorlar
peki FPR gözlükleri bu kadar kullanışlı zararsız bir ürün olmasına rağmen sizce neden bu kadar uygun fiyatta satılmakta ?
3D TV FPR gözlükleri için çok mantıklı bir satış tekniği diyelim o zaman.
etkileride ortada insan bu sefer direk lg ye yöneliyor.asyalılar işi biliyor iyi düşünmüşler:):)
burda yaptıkları hem insanların göz sağlığına zarar vermemesi hemde insanların 3D TV 'lere verdiği fiyatı yeterli bularak TV 'yle beraber gözlükte hediye etmeleri.
evet oda var hem uygun hem hediye veriyorlar.gözler içinde sağlıklı. sg ve fpr gözlüklerin ikisinide deneyince aradaki fark direk ortaya çıkıyor
Sinemalarda yapış yapış SG gözlüklerin yerine bu pasif FPR'lerden dağıtılsa keşke,filmleri daha rahat izleriz. :)
evet aslında cok daha mantıklı yakında yaparlar zaten
baş ağrısı olmadan izlenir sorunsuz
FPR gözlüğü denedim ztn normal gözlük yani baş ağrısı yapıcak bir yanı yok ki zaten.
diğer gözlüklerin yaptığı olumsuz etkileri, fpr gözlükle deneyince anlıyorsunuz aradaki farkı .bulantı, baş dönmesi yok kesinlikle
zaten bu baş dönmesi,bulantı SG teknolojisindeki ekran titremsinden kaynaklı. LG yeni nesil 3D Cinema tv lerde bu sorunu FPR gözlük teknolojisini icat ederek ortadan kaldırmış.
tek bir gözlükle tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmışlar