:) sadece tahmini bir yol ürettim, işe yaramasına sevindim doğrusu. İstanbul sınırları içerisindeyim :) eğer bu tarafa yolunuz düşerse Kadıköy'de bi balık sözüm olsun ;) .Ankara'da iseniz seve seve verebilirim cihazı yapmak istediğiniz inceleme için. Teşekkür ederim bende sizin gibi düşünerek resetledim. Şimdilik gprs e bağlanma istegini durdurdum ama hala wirelass a bağlanmada sorun var. Sanırım bi takım bağlantı ayarları yanlış ve ben doğrusunu şimdilik bilmiyorum. Cihaz hakikaten 650 TL alınabilecek en iyi cihazlardan biri, bunu söyleyebilirim. Ancak kullanıcı sayısı şimdilik az olduğu için bir forum sayfası oluşmuş değil ve kör aksak sorunları bir süre kendi başımıza çözmemiz gerekecek. Gps'i mükemmel ötesi ve yanında araç şarj be bağlantı kitlerinide hediye ediyorlar. Windows 6.5 hakkında çok bilgim yok ama sanırım boza boza kullanmayı öğrenicem. Tekrar teşekkürler böyle bir platform oluşturduğunuz için.
Gprs ve wireless bağlantı sorunu p526 modellerde de vardı yanlış hatırlamıyorsam, çözümü ise ana kartın değişimiydi, (önceki cevaplarda buna yer vermiştim) fakat sonra Asus bunun için bi update yayınladı ve sorunu çözdü. Aslında sitesindeki driver ve yazılım güncellemelerini incelerseniz mutlaka birşey yayınlayacaklardır. Yinede çözüme ulaşamazsanız servise göndermekten çekinmeyin, öyle söylenildiği gibi 1 ayda telefon gelmiyor size :) M530 sahibi bir chip üyesi (msn üzerinden kendisiyle görüştük) cihazı servise gönderdi, yasal süre olarak 30 günü doldurduğu için yerine m20 gönderdiler (ürünü bimeks teslim etti sanıyorum) Yani demem o ki Asus üretici olduğu için böyle şeylere pek takılmıyor :D müşteri memnuniyeti ne ise o. Bu konu içerisinde "Ya Asus'u bu kadar niye savunuyorsun" soruları geliyordu bana, size tek söyleyeceğim şey, 100 lira fazla veririm Asus alırım, çünkü teknik servis diğer tüm servislere oranlara en iyisi, iyi olmasınında tek sebebi üretici firma olması ;)
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim :) İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah.