Hayırlı olsun öncelikle, ama pek hayırlı olmamış gibi hevesinizi kırmak gibi oldu ama :(
P526 hakkında yapmış olduğum yorumları ve bir iki ay sonra gelen cevabı okumuşsundur bu konuda bir daha yorum yapmayacaktım ama yapmalıyım. Ben servis olmadığım gibi arkadaşında kim olduğunu bilmiyordum ama güzel anlatmış ayarları yapmadım ama ayarlar detaylıca anlatıldığına göre demekki birşey biliyor arkadaş neyse gelelim konumuza.
P526 P535 pda nın yanına bile yaklaşamayacak özellikli bir pda. Aksini ispat edebilecek varsa çıksın söylesin yorumlara açığız. Ama dikkat edelim orantı kuruyorum P526 yı kötülemiyorum lütfen. Şimdi almış olduğunuz Pda hakkında bir çok forumda konular var şikayetler çok ama bu şikayetler bu pda nın berbat olduğunu göstermiyor sebebi şu. Bir maldan 1 milyon satarsanız mutlaka geri dönüşler olur 100 tane geri dönüş olursa bu çok normaldir. Yakın zaman önce (reklam olmasın ama :D) VATAN Computer bir kampanya yaptı Bonus kartlara ve herkes aldı bu pda dan. Hafif ergonomik olduğu için ama kardeşim YAVAŞ VE NARİN ama bir o kadar hafif ve ergonomik.
Caner bey afedersiniz konuyu biraz uzattım diğer yorumlarada bir cevap oldu o bakımdan. şimdi sizin yapabileceğiniz tek şey var eğer İstanbulda üsküdar tarafındaysanız servisi orda götürüp teslim edebilirsiniz yok ben gidemem diyorsanız kargo seçeneklerini asus u arayarak öğrenebilirsiniz ne kadar süreyle tamir edip size gönderirler orasını bilemem. Ama tahmin yürütüyorum sadece (ki tahminlerim boşa çıkmadı hiç) donanımsal bir arızası var. zaten donanımsal arızası olmasa bile gereğini yaparlar bundan emin olabilirsiniz. Cevabım uzunluğu için özür dilerim.
YUNUS BEYİN BU YORUMA NASIL CEVAP VERECEĞİ SABIRSIZLIKLA TARAFIMCA BEKLENMEKTEDİR.
(büyük harfle yazdım sadece görünsün diye lütfen kabalık olarak algılamayın.)