izmir konakta yer açalım chip online dayanışma derneği izmir şubesi gerçi ilçe farketmez ama merkezde olsun:D:D:D
Chıpte en çok kiminle tanışmak istersin
SoN_KraLbenimle tanışmak isteyen yok galiba:(ben varım ya
bu arada önceki 2 buluşmayı kaçırdım ya koydu, hep bişey çıktı bekletemeyeceğim bidaha olursa gelirim çok büyük ihtimalle, artık ne kadar önce ögrenirsem olcağını ona göre herşeyi iptal etcem o hafta valla...
baran101010izmir konakta yer açalım chip online dayanışma derneği izmir şubesi gerçi ilçe farketmez ama merkezde olsun:D:D:gelirdim
Birkaç kişiyle tanıştım şimdiye kadar forumdan. Kimle tanışmak isterim? Başta elvis32, egemengiga, ufuks, Recep Baltaş ve viking20(galiba böyleydi kullanıcı adı) ile tanışmak isterim. Şimdi aklıma pek gelmedi açıkçası. Ama başkalarıyla tanışmaya da hayır demem
cbilgen13arşivin tozlu raflarından çıkarıp buldun yaa bu konuyu gazi tebrik ederim...harbiden ne oldu o eleman bilgi açlığını doyurdu mu merak ettim ne garip bir tipti...sanadiyor sevgili şahsiyetcingen
Ben en çok CU_GS7'le tanışmak isterim korku filmi konusunda ona öğreteceğim çok şey var
cbilgen13arşivin tozlu raflarından çıkarıp buldun yaa bu konuyu gazi tebrik ederim...harbiden ne oldu o eleman bilgi açlığını doyurdu mu merak ettim ne garip bir tipti...ne garip bir tipti...(alıntı)he he ,cevap çok basit:tipik bir klinik vaka ile karşı karşıyayız,acil şifalar dilerim.Geçmiş olsun.Çok da önemli değil aslında(bir vakit bir büyüğümüzün de dediği gibi)her evde bir delimiz var nasıl olsa.
Son Düzenleme: zrgnlr04 ~ 24 Haziran 2009 08:12
ben ahmet79,sakarboy ve borgax ile tanışmak isterdim.recep baltaş biraz soğuk galiba facebookta bile tanışmak istemedi eklemiştim ama kabul etmedi. 20 temmuzda İstanbula geliyorum onlar da isterse taksim de buluşup bişeyler yapalım.
ben kevin mitnik ile tanışmak isterdim ama o buraya takılmaz sanırım
Mustafa@PC ve SeLçuk İsLamoğLu iLe
Ben en çok Selçuk İslamoğlu ile tanışmak isterdim. Çünkü kendimden parçalar buluyorum yorumlarında ve makalelerinde...
Ha diğer arkadaşlar da alınmasınlar. Hepsine teker teker ugrayacagım
glosterelazığlı çünkü ben de elazığlıyı
bu arada evleri basma olayına varım, uyar yani bana
Ben Recep Baltaş'ı zaten tanıyorum. Selçuk İslamoğlu'yla tanşmak isterdim.