Chıpte en çok kiminle tanışmak istersin
Aklıma gelmedi değil Selçuk Beyin her zaman ki espirili yaklaşımı işte.
İnsanların iyi niyetini suistimal edenlere çok bozuluyorum biliyor musunuz?
Bende agresif sorunlar doğuruyor. Şiddetli patlama yaratıyor. Sanki biryerlerimize batıyor bu tür konular. Yani rahat rahat konuşmak yok şurda.
Olay şundan ibaret:
"www.chip.com.tr forumunda böyle bir konu aaa olmadı şimdi teknoloji ile ilgili bir sitede aaa yakıştıramadım. cık cık cık."
kardeşim siteyi biliyon forumu biliyon toipin başlığında ne yazıyor görüyon birde nereye açılmış o konu bir de onu görsen tam olacakta.
KONU DIŞI Bölümünü CHIP Online keyfinden koymamıştır. Bilgisayar bilgisayar nereye kadar. Arada insanlığımızı hatırlamak içinde konuşmak lazım. Ne güzel işte. Saygı duyalım.
Süleyman Abiyle tanışmam şöyle oldu anlatayım :) Forumda daha yeniyim Konudaki arkadaşlara Okutmalık Google'den bulduğum birşeyi paylaştım. Süleyman Abi'de bozuk atmıştı öyle biraz tartıştık ama ondan sonra kanım ısındı hala o stres var içimde diyorum yine birşey falan korum, Bağırır diye koyamıyorum biraz daha bekliyorum ondan sonra ezbere çalışmalarla yetiştiriyorum ama artık biz kurdu olduk yavaş yavaş onun için daha alıntıya gerek kalmıyor...
Kısa ve öz böyle işte :)
Süleyman Abiyle tanışmam şöyle oldu anlatayım :) Forumda daha yeniyim Konudaki arkadaşlara Okutmalık Google'den bulduğum birşeyi paylaştım. Süleyman Abi'de bozuk atmıştı öyle biraz tartıştık ama ondan sonra kanım ısındı hala o stres var içimde diyorum yine birşey falan korum, Bağırır diye koyamıyorum biraz daha bekliyorum ondan sonra ezbere çalışmalarla yetiştiriyorum ama artık biz kurdu olduk yavaş yavaş onun için daha alıntıya gerek kalmıyor...Ben mi kastediliyorum acaba? Konuyu hatırlayamadım da. :)Kısa ve öz böyle işte :)
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 05 Temmuz 2009 01:24
Evet abi senden bahsediyorum. Oyun bölümündeydi hatta.Sonu kötü olmasın, mühim olan o. :)
Fakat mahcup oldum şimdi. Demek ki ne olursa olsun yumuşak bir üslup kullanmak gerekiyor. Karşıdaki insanın nasıl etkilendiğini görmediğimiz için anlayamıyoruz. Bazen kızıyorum ama yine de sert üslup yanlış oluyor/muş. Kendi adıma çıkardığım ders bu olsun.
Serkan Karadaş Abim Dostumla Tanışmak İsterim Elbet Bir Gün Olucakta... 07BENER07 bener kardeşimlede tanışmak isterim oda elbet bir Gün ScoRPiOn can dostum Ömer ilede buluşmak isterim ve Geri kalan tüm dostlarımla görüşmek buluşmak isterim inş hepsi bir gün olucak..
bütün herkezle bir arada tanışıp konuşmak isterdim..
kendime benzeyen birisi ile tanışsam sanırım onu sevmezdim :)
Beni Söylemediniz Zaten Bu Aralar ForumdaHer Konuya Atlamıyorum :)
Ben
Trance , Selçuk Abi , Recep Abi , Mustafa@Pc , Sagopa Kajmer , Khramn , Eltahir , Daha Var Ama Sonra Eklerim !
kapım herkese açık benimle tanışmak isteyen herkesle