Forumda az çok konuştuğum herkesle tanışmak isterdim
Chıpte en çok kiminle tanışmak istersin
carl246 ile saka saka kylie eltahir mustafa@pc
adramiti fattur
oLc001ReiSEltahir'le tanışmak isterim en çok =)ugossben eltahir ve mustafa@pc ile tanışmayı isterdim birde kahrmnİnşallah bir gün tanışırız bakalım. Ben de sizlerle tanışmak isterim.
Selçuk İslamoğluPek yakında büyük bir organizasyon düşünüyorum gözlerim kapalı... 100 kişilik kadar...Ciddi mi Selçuk Abi?!
İstanbulda tabiki şimdiden sizlere iyi eğlenceler dilerim.
Organizasyon baya büyük anlaşılan (da) o kadar katılım olur mu ki üyeleri kastediyorum genelde katılım az oluyor buluşmalara.
ya enteresan bişe olurdu eğer olsaydı ama keşke bir kongre gibi bişe olsa bütün chip üyeleri gelse 1-2 saatliğine toplanılabilse bi yerlerde ama işte her memleketten insan var mesela ben Erzurumdayım kalkıp nasıl gelebilirimki istanbula falan öyle ha diye.
forumda yazıyoruz ama takıştığım pek kimse yok. ama güzel bir zirve fena olmaz. herhalde zirve yapan nadir forumlardan biriyiz. neresi olsa sorun olmaz geliriz. ister istanbul ister ankara. ama daha konyalılarla tanışmadık. uygun bir tarih ayarlarsanız nun kitap kafede toplanabiliriz konya ahalisi.
kylie, viking20, borga-x ve selçuk islamoğlu ile...
BURDA İSMİMİ göreceğimi hiç zannetmiyodum mengu_88 kardesım benı hatırlamıs coooooooook mutlu oldum walla thanksssssss ben bulgariadayım ama agustos 1 gıbı ınsallah ıstanbulda olacagım ben msnmı yazıyorum ıstegen olursa msn den eklesın kardeslerım benım msn adresım [email]gokhan_taylan_56@hotmail.com[/email]
tüm üyelerle tanışmak isterdim ama kimse benden bahsetmemiş bare ben kendimle tanışıyım
Paris Hilton 'la tanışmayı çok isterdim ....:P Hayallerimi süsleyen kadın....;)
Valla en çok Kylie,PcMaKeR,Süleyman,Adramiti,tayartekin ve Selçuk İslamoğlu ile tanışmak isterdim.