Ugur.Uk, PcMaker, Mustafa@PC, CU_GS7,tuncab, Ahmet_79 ve Selçuk İslamoglu.Tabi bu diğerleriyle tanışmak istemem anlamına gelmez.:)
Düzeltme: Adramiti yi unutmuşum onunlada tanışmak isterdim.Yorumları beni gülümsetebiliyor bazen :)
Ugur.Uk, PcMaker, Mustafa@PC, CU_GS7,tuncab, Ahmet_79 ve Selçuk İslamoglu.Tabi bu diğerleriyle tanışmak istemem anlamına gelmez.:)
Düzeltme: Adramiti yi unutmuşum onunlada tanışmak isterdim.Yorumları beni gülümsetebiliyor bazen :)
Birbirleri İle Tanışacak Kişi Sayısı 100'e Ulaştı. Sanırım Selçuk Organizasyonu Başlatacak :)
Ugur.Uk, PcMaker, Mustafa@PC,ahmet_79,YasinC
özellikler Pcmaker ve Ugur.Uk(elazligli zamanında o.c konusunda aynı işlemciye sahip olduğumuz için baya cevap yazmıştı hep konuyu incele derdi hiç incelemezdim çünkü hep aynı şeyler yazıyodu)
bide unutmadan Recep Baltaş ilginç yorumları oluyor onu gerçekten çok merak ediyorum
Gayet Güzel Fakat Sinemaya Gelmeyi Çok İstiyorum kylie .. Yani En azından Oradaki Aksiyonu yaşamak istiyorum :)
Ugur.Uk, PcMaker, Mustafa@PC,ahmet_79,YasinCuğraştırdın okadar beni
özellikler Pcmaker ve Ugur.Uk(elazligli zamanında o.c konusunda aynı işlemciye sahip olduğumuz için baya cevap yazmıştı hep konuyu incele derdi hiç incelemezdim çünkü hep aynı şeyler yazıyodu)
bide unutmadan Recep Baltaş ilginç yorumları oluyor onu gerçekten çok merak
Recep BaltaşWake up Neo... Matrix has you...Follow the white rabbit...Güzelmiş.
"Üye olmadan linkleri göremezsiniz!" -Yemin et, Ciddi misin yav? :)
Harbiden bazı forumlarda rastladığım en uyuz şey.Millette sanacak CIA forumu:DMesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir...
Güzelmiş.bide bazı cins forumlar var sayfanın üstüne her tıkladığımıkzda reklam açılıyor,üye olun yoksa evini yakarız fln yazıları çıkıyorforum adı üstünde paylaşım sitesi hit kazanma sitesi değil iki üç tane böle chip gibi düzgün forum var!!
Harbiden bazı forumlarda rastladığım en uyuz şey.Millette sanacak CIA forumu:DMesajın İçeriğini Görmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir...
eltahir,mustafapc,ahmet79,elazığlı,selçukislamoğlu,recepbaltaş
bide bazı cins forumlar var sayfanın üstüne her tıkladığımıkzda reklam açılıyor,üye olun yoksa evini yakarız fln yazıları çıkıyorforum adı üstünde paylaşım sitesi hit kazanma sitesi değil iki üç tane böle chip gibi düzgün forum var!!
siteni çökertirim kaldır lan üyeliğini diyeceksin öyle yerde :P :D
İşte BEN tanışmak isteyen tanışabilir :)
Alman polisiye dizisinde oynuyor dizinin adı "olay yeri" yanlış hatırlamıyorsam.