Chıpte en çok kiminle tanışmak istersin
o benim gerçek resmim kıskananlar çatlayabilir :)
bak buda geçen pazar pikniğe gittimizde çektirmiştik :)
PcMaKeR vs. bir Antalya buluşması yapılacaktı sanırım ama haber çıkmadı, Antalya'daki üyelerimizle elbette ki tanışmak isterim.
Selçuk Beyle ve Cenk Beyle tanışmayı isterdim.
Gehemnis,Ney-zen ....Tümforumda konuştuklarımla...
Selçuk abinin Facebook'u var ekleyen oldu mu?
Bu forumdan swordmaster_65 , yasin-c , sertac aygün, xXXDarkoxXx , sefa-adak,erdem187 ve nickleri aklıma gelmeyen bir kaç ardakaşla burada tanışmıştık şuan msn dede muhabbetlerimiz iyi özellikle swormaster_65, yasin-c ve sertaç aygün ile kanka olduk :) makara yapıyoruz sürekli.Tanışmak isteyen arkadaşlar varsa ortamımıza bekleriz msn de güzel sohbetler oluyor bilgisayar ile ilgili konularda.
Bu arada bazı kişiler beni yeni üye sanıyor eski nickim (R3QU3M)
Bu forumdan swordmaster_65 , yasin-c , sertac aygün, xXXDarkoxXx , sefa-adak,erdem187 ve nickleri aklıma gelmeyen bir kaç ardakaşla burada tanışmıştık şuan msn dede muhabbetlerimiz iyi özellikle swormaster_65, yasin-c ve sertaç aygün ile kanka olduk :) makara yapıyoruz sürekli.Tanışmak isteyen arkadaşlar varsa ortamımıza bekleriz msn de güzel sohbetler oluyor bilgisayar ile ilgili konularda.zimbabwe nerden esti? :)Bu arada bazı kişiler beni yeni üye sanıyor eski nickim (R3QU3M)
şununla tanışmak isteyen yok mu?Bennn...O Kızmı yada Erkekmi Neyse Cok Fena ortalıgı karıştırmıştı ben Bulup bir güzel Çat pat vurdu kaçtı dövdü bıraktı yapıçamda... Nese eski konular bunlar... Gün ışıgına Çıkartmaya gerenk..Yok..
https://www.chip.com.tr/forum/chat-yapmak-istiyorum_t56093.htmlhiko falan nerde
Eskiler Tanır :) :PByBurak2008 > ByBurak2009 > SaGoPa KaJMeR.
Süleyman.,PcMaker,Ahmet79,ParanoiD,,_hEro,ErhanTiryakioğlu
unuttuklarım var ama aklıma gelenleri yazdım.
baya uzun oldu ama:D
Konularda konuştuğum herkesle tanışmak isterim aslında.