GÜnaydın Beyler...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Köye fiberoptik kablo gelmiş yuh.
Bizim köy çevre köylerin ana dağıtım merkezi ilk adsl bize gelmişti :)
Babam dedi telekomcular hatları yeniliyor dedi. Kalın kalın kablolar geldi oğlum fiber optic yazıyor üstünde dedi.
Türkcell, Vodafone gibi vericilerde köyde. Vay be. daha antalyada oturduğum bölgede fiber yok.
Babama dedim elleri deymişkken her eve birer fiberoptik versinler. yada okula çeksinler bir tane otlanırız dedim :D Şaka maka TT geliştiriyor ağlarını.
Köye fiberoptik kablo gelmiş yuh.fiber optik istanbul'un heryerinde yok maaşallah oraya nası gelmiş. hoş istanbulda yayılsa bile sultanahmet'in güzel yönleri eksi puan veriyor bize hep, tarihi doku ayağına hiçbiyeri elletmiyor belediye dolayısıyla altyapı çalışmaları aksıyorda aksıyor...
Bizim köy çevre köylerin ana dağıtım merkezi ilk adsl bize gelmişti :)
Babam dedi telekomcular hatları yeniliyor dedi. Kalın kalın kablolar geldi oğlum fiber optic yazıyor üstünde dedi.Türkcell, Vodafone gibi vericilerde köyde. Vay be. daha antalyada oturduğum bölgede fiber yok.
Babama dedim elleri deymişkken her eve birer fiberoptik versinler. yada okula çeksinler bir tane otlanırız dedim :D Şaka maka TT geliştiriyor ağlarını.
Herkese selamlar.Gece Sims 3 indirmeseini duraklatmıştım şimdi %29.4 olmuş.
Sadece Türkiyede özel mesaj ile birşeyler öğrenmek isteyenler yok arkadaşlar :D Adamlar araştırma yapmadan özel mesaj çekiyor diyorsanız sadece bize özel değil.
Yabancı bir siteden gelen özel mesajla bir istek:
"please tell me how i can learn asp.net wiht c# i new and also tell me some tips and your cast and your gender"
adamın hiç mesajı puanı falan yok direk pm atmış. kıramadım cevapladım uzun uzun :D
Arda Messi'nin Sol Bacağı Etmez Diyen Ahmet Çakara Ne Demeli ?
Eğer Video Yüklenmiyorsa İşte Link : http://www.izlesene.com/video/ha ... cagi-etmez-/1081440
bu google translate çok işime yarıyor. 1600 tane cümle var tek tek çevrilmesi gerekiyordu. Düzgün türkçe kullanırsanız ingilizceyi çok güzel çevirip veriyor.
küçük bir program yazdım bıraktım 20 dk da 1000 cümle ingilizceye çevirdi çok iyi yaw :D elle girsem saatte 140 cümle falan puf :D
Evet, Google Translate'in Türkçe-İngilizce çevirisi çok iyi. Ben zor durumda kalınca hep oradan çeviriyorum=) Ama aynı şeyi İngilizce-Türkçe için söyleyemem tabii.
<Lang>
<Key>2470</Key>
<Value>Programın Bellek Bilgileri</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2471</Key>
<Value>Otomatik Davet Devrede! Davet Gönderme Tekrarı : </Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2472</Key>
<Value> dk.</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2473</Key>
<Value>Otomatik davet devre dışı! Göndermek için tıklayınız !</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2474</Key>
<Value>
Otomatik Toplu Davet Göndermeyi durdurmak için Evet butonuna\nOtomatik Daveti Yapılandırmak için Hayır butonuna\nVazgeçmek içib İptal butonuna basınız!
</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2475</Key>
<Value>!!! SORU !!!</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2476</Key>
<Value>Toplu Davet</Value>
</Lang>
Bunu google translate ye veriyorum ve çıktı:
<Lang>
<Key>2470</Key>
<Value>Program Memory Information</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2471</Key>
<Value>Automatic invitation on the circuit! Send Invitation Repeat:</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2472</Key>
<Value>� min.</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2473</Key>
<Value>Automatic invitations off! Click to send!</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2474</Key>
<Value>
<br>������ Yes button to stop the automatic sending of bulk invitation \ nOtomatik No button for the invitation to configure \ nVazge�mek i�ib press the Cancel button!
<br>����</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2475</Key>
<Value>! QUESTION!</Value>
</Lang>
<Lang>
<Key>2476</Key>
<Value>Bulk Invite</Value>
</Lang>
ufak bir programcık yaptım google bağlanıyor benim dil dosyasını alıyor çeviriyor yeni dosyaya ingilizce olarak aktarıyor ;)
bende dertten kurtuluyorum ;)
Bişi sorcam sen hiç programlarında görselliğe önem verir misin?
https://www.chip.com.tr/forum/php-uzmanlari-bi-baksin_t122083.htmlEvet aynı hatayı alıyorum.şu linke tıklayın bakem bi hata alacak mısınız?
Evet ben de başka bir linkte görmüştüm sonra geçmişti.
Bendede oluyor.