Selamunaleyküm beyler.
Yav benim de iştahımı kabarttınız iyicene.Şimdi biriniz söyleyin bakalım TTNET in tarifesi telefonla hemen değişiyor mu.Derhal film indirmeye başlıycam bende..(ee artık bikaç tane torrent sitesi verirsiniz kıyak olarak:))
evet yha açılıyorsas arıyayım açtırayım oraya kadar yürüyememn ...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Selamunaleyküm beyler.Valla geçen gün bir arkadaş internetten online olarak tarifesini değiştirmişti anında. Telefonla da değişir mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verecektir.
Yav benim de iştahımı kabarttınız iyicene.Şimdi biriniz söyleyin bakalım TTNET in tarifesi telefonla hemen değişiyor mu.Derhal film indirmeye başlıycam bende..(ee artık bikaç tane torrent sitesi verirsiniz kıyak olarak:))
Torrent siteleri olarak;
(Bir çok torrent sitesinde arama yaptığı için tercihim genelde bu oluyor.)
isohunt.com vs. iyidir.
Evet beyler online değişiklik oluyormuş.Şu an çok önemli bir aşamadayım.Aşağıdaki resmini verdiğim sayfadayım.onayla tuşuna bastığımda tarifem değişecek.Tereddüt ettiğim nokta hemen sınırsıza dönüşüyormu.Yoksa devam eden aymı geçiyor.Acil cevap yazarsanız sevinirim.Yanlış birşey yapmak istemiyorum.
Hız hemen arttığına göre, sınırsıza dönüşmesi gerekir mantık olarak. Ama emin değilim.
Arkadaslar filmleri download ederek izlemekmi daha çok kota tüketiyor yoksa online izlemekmi. Fark ediyormu.
Arkadaslar filmleri download ederek izlemekmi daha çok kota tüketiyor yoksa online izlemekmi. Fark ediyormu.
Kaliteye Göre İzlerken Değişir. Ayrıca İndirirken MB sine Göre Belli Oluyor Zaten ... Ama Benim Size Önerim Gidin Orjinalini Alın İzleyin Ve Film Arşivinize Koyun ...
Feel Good film üzerine çok konuşuyoruz da. Sen torrent linkleride veriyorsun bence uçur o linkleri. Forum kurallarına göre sakata bağlanıyor. Atılmayalım. ;)
Bu arada 8 mbite geçtiğimden beri modem sinyali çok geç alır oldu. Aldımı canavar gibi bağlanıyorda ama alası birbuçuk dk yı geçiyor ilginç :D
ASAGIDA GORDUGUNUZ LINKTEKI TESTI JAPONYA DA BAZI SIRKETLERDE IS
BASVURUSUNDA UYGULUYORLARMIS.
LINKTEN BUYUK MAVI YUVARLAGI TIKLAYIN,
*Nasýl oynanir ?*
HERKES NEHIRDEN KARSIYA GECMELI, SALA BINECEKLERIN UZERINE TIKLAMAK
GEREKIYOR, SALI KARSIYA GECIRMEK ICIN KIRMIZI YUVARLAKLARA TIKLANIYOR.
* Kurallar:*
Bir seferde sadece 2 kisi sala binebilir.
Baba, anneleri yokken kizlarla yalniz kalamaz
Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile yalniz kalamaz.
Hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz.
Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor!
Kolay gelsin!
http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf
valla 15-20 dk filan uğraştım çözemedim çözen olursa haber versin...
http://www.sinavlartr.com/ZekaOy ... Zeka_Oyunu+1463.oku
geçen sene bu dönemlerde öğrenciler için yaptığım bir site :D burda vermiştim baya bir tutuldu :D
O ikisini ben de çözdüm başka türlü olmaz zaten.Ama gerisi yok:D İyi ki Japonya'da yaşamıyorum valla:D
O ikisini ben de çözdüm başka türlü olmaz zaten.Ama gerisi yok:D İyi ki Japonya'da yaşamıyorum valla:Tamam işte. Polis-hırsız geçsin. Daha sonra polis geri dönsün. Polis bir tane oğlanı alsın karşıya geçsin. Daha sonra polis-hırsız yine geri dönsün...
.
.
Böyle olacak =) Neyse daha fazla söylemeyeyim. =)
Oh be sonunda çözdüm olayı:D Herkes sevindi.İyi güzel de,neden hırsız tek kalınca kaçmıyor?:D:D Ayrıca soru çok zor değil,ihtimaller fazla olduğu için hepsini denemeye yöneltiyor insanı,zorluk burada.
Tamam işte. Polis-hırsız geçsin. Daha sonra polis geri dönsün. Polis bir tane oğlanı alsın karşıya geçsin. Daha sonra polis-hırsız yine geri dönsün...
.
.
Böyle olacak =) Neyse daha fazla söylemeyeyim. =)
Cevabını görmemişim,soruyu çözmekle meşguldüm.Tam da dediğin gibi.Zaten başka yolu da yok ;) :DSon Düzenleme: Psychonaut968 ~ 10 Ağustos 2009 20:29