haha :D aferim size 5 dk mı almıyor çözmek :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Beyler ben tarife değişikliği yaparken hiç olmayacak bişey oldu ve internet kesildi.tam son onay kutusuna basarken oldu.Şu an internet cafeden yazıyorum.Modemde sadece power ve eternet ışıkları yanıyor.adsl lambası da arada yanıp sönüyor.defalarca modemi resetleyip yeniden kurdum ama sonuç değişmedi.Acaba modem yeni tarifeye uymamış olabilir mi.Yeni tarife limitsiz 1-8mbit olacaktı.onaylanıp onaylanmadığını da bilmiyorum.Kafayı yiyecem ya off..
Şimdi kontrol ettim TTNET online işlemlerden.Tarife değişmiş net limitsiz olmuş.Modem Kaldıramadı mı acaba bu kadar hızı.Kılavuzunda 24 mbps ye kadar desteklediği yazıyor halbuki... üfff :((
Hayalet aynısı bizimde başımıza geldi.
Yapılacak şey şu: modem i fabrika ayarlarına geri döndüreceksin. arkasındaki reset tuşuna mesela 10 saniye bas modemin. yada modemin yönetimine gir modemi fabrika ayarlarına döndür sonra ttnet bilgilerini tekrar gir da da 8 mbit internet budur işte ;)
Eyvallah dostum eve gidip hemen deniycem.Artık uçma zamanı......
modemin desteklemesi lazım, benimkide bikaç yıllık ama değişiklik onayını verir vermez baglantı gitti tabi, hemen ardından 30-40 saniye sora geri geldi hızlanmış olarak. herhangi bi ayar, değişiklik vs. yapmaya gerek olmadı.
Biraz önce izledim Buz Devri 3'ü. Eğlenceliydi baya. Ben de tavsiye ediyorum =)
Bu arada kesinlikle sinema çekimi değildi
Biraz önce izledim Buz Devri 3'ü. Eğlenceliydi baya. Ben de tavsiye ediyorum =)
Bu arada kesinlikle sinema çekimi değildi
http://www.iceagemovie.com/
2 filmin dvdsi bluray i var bunun yok daha temmuzda çıkan bir film. dvd çıkmazzz. R5 kalite de görüntü dvd ye yakın. benimkininde sonunda yazılar akıyor. ama dvdrip değil. :D
Her neyse o zaman, çok çok iyi kalitede sinema çekimi diyelim =)
http://www.iceagemovie.com/
2 filmin dvdsi bluray i var bunun yok daha temmuzda çıkan bir film. dvd çıkmazzz. R5 kalite de görüntü dvd ye yakın. benimkininde sonunda yazılar akıyor. ama dvdrip değil. :
Selam beyler
Uzun uğraşlar sonunda delirmek üzereyken en sonunda TTNET müşteri hizmetlerini aradım ve internet bağlantımı yeniden sağladılar.Şu an yeni tarifem oldukça hızlı görünüyor.birkaç download yapınca daha iyi anlaşılır heralde.
Arkadaşlar aranızda sims 3'ü oynamış olanlar var mı?İndireceğim de o yüzden soruyorum,nasıl?Eğlenceli mi?
Naasıl yeni hızım iyi mi :))
Aman tanrım indirme bitti.Müthiş bişey ya.şimdi buz devrini izliycem keyifle