Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bunu yapan nasıl bir şeydir ya söyleyecek bir şey bulamıyorum boğazım düğüm düğüm oldu ,içim parça döküldü sanki http://www.milliyet.com.tr/Yasam ... dildi&KategoriID=15
Bunu yapan nasıl bir şeydir ya söyleyecek bir şey bulamıyorum boğazım düğüm düğüm oldu ,içim parça döküldü sanki http://www.milliyet.com.tr/Yasam ... dildi&KategoriID=15
bu tür haberleri okuyunca içimde başka birini hissediyorum. nasıl tarif edilir bilmiyorum. kurt adam gibi. böyle bu tür pislikleri... neyse okuyanı korkutmayalım. İçimde kısaca kin ve nefret oluşuyor. nasıl bir mahluktur bunu yapan. köpekler insanlara aç olsalar bile saldırmazlar sokak köpekleri dahil. ya kuduzdur yada insanlara saldırmak için yetiştirilmiştir yoksa normalde köpekler 2 yaşındaki çocuğu canlı canlı parçalamazlar. Türkiye nin hali iç açıcı değil....
O köpeklerden önce kzın başına gelenler daha korkunç.2 yaşında ya 2 Yaşında nasıl mahluk bunlar bilmiyorum.
büyünce çocuk yapmamayı düşündürüyor bunlar dışarısı beni iyice korkutmaya başlıyor nasıl bi ülkede yaşıyoruz yaw bunlara bi çözüm bulacak yokmu bu kız gibi günde yüzlercesi ölüyor belki insanlık bitmiş gibi bir şey bu dönemde Allah kahretsin işte insanın küfürü basası geliyo ama küfürbasınca elden ne geliyor ki onların seviyesine düşmüyormuyuz ne yapalım hayat=(
İnsanın canı patlıyor.O anası babası ne haldedirler kimbilir.Hastalanıpta yatağında ölmemişki ...Ciğermi dayanır bunaya.
Sapık kaynıyor ülkemizde. netteki haberlerin çeyreği taciz tecavüz bu ne ya.
neyse.
""Hiç Japonya'ya gitmek istemedim. Çünkü balık sevmem. Japonya'nın Afrika'da olduğunu biliyorum""
bilin bakalım bu saçma söz kimin :D
Britney Spears die bir sarışının. Milliyetin fotogalerisi süper ya.
Sapık kaynıyor ülkemizde. netteki haberlerin çeyreği taciz tecavüz bu ne ya.yuh bu kadar da olmaz yav
neyse.
""Hiç Japonya'ya gitmek istemedim. Çünkü balık sevmem. Japonya'nın Afrika'da olduğunu biliyorum""
bilin bakalım bu saçma söz kimin :D
Britney Spears die bir sarışının. Milliyetin fotogalerisi süper ya.
http://www.milliyet.com.tr/galer ... id=7166#galeriStart
Bu HP yi oynayan Daniel eşcinsel mi şimdi. Soğudum be çocuktan artık filmleri izleyemem. İçime kurt düştü.
Aynen deneyim felan yazıyor bugün okumuştum bu haberi hönk olmuştum.
yawabiler şu kızlara nasıl açılınılır nasıl etkilendirilr tecrübesi olan vvarsa bi paylaşırsa sevinirim=birde fen lisesinde okuyorsun.ben fen lisesinde okuyacaktım ah be. eml okuduğum halde çok kız arkadaşım oldu ama tecrübe kazandım bulaşma yoksa genç yaşta canın yanacak... Okulunu başarını zedeliyor. Denemesi basit.
Abi o zaman sana yenilikler:
Falan filan bulundu,
falan filan çözüldü,
flan filana dava açıldı
falan filan işte...
İlerliyorda çok yavaş.Bari muhabbet açalım..
Seyahat ederken hangi otobüs firmalarını kullanıyorsunuz?Ben şuana kadar hep pamukkale veya metro yu tercih etmiştim.Geçen hafta İzmire gittim ve Karadeveci de yer buldum.Gidiş geliş bilet aldım ama hiç memnun kalmadım.Otobüsler eski ve servisleri kötüydü.Belki bana öyle denk geldi bilmiyorum.
Birde hazır konuyu açmışken otobüste önünüze oturan insanların koltugu yatırarak bacaklarınızı sıkıştırdıgı oluyor mu?1.85 boyum var bacaklarımda çok uzun normal otobüse oturdugumda bile sıkışıklık hissediyorum birde önümdeki bayan dün koltugu yatırınca baya bi zorlandım.Birşeyde diyemiyorsunuz sorun onda mı bende mi çözemedim..
165 oldu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
birde fen lisesinde okuyorsun.sen diyorsan tamam hiç bulaşmıyorum bunu çok kişi dedi ama insan yaşamak istiyor bi kere bile olsa aman zaten bizi takan yok en iyisi bilgisayarımla olan aşkıma devam=)ben fen lisesinde okuyacaktım ah be. eml okuduğum halde çok kız arkadaşım oldu ama tecrübe kazandım bulaşma yoksa genç yaşta canın yanacak... Okulunu başarını zedeliyor. Denemesi basit.