Ben ilk yediğimde bağırsak olduğunu bilmiyordum. Bilseydim de ondan iğrenecek görüye sahip değildim. Biraz büyüyünce öğrendim öyle olduğunu. Eğer iyi seçilmiş ve iyi pişirilmişse hafif yağlı, özel baharatıyla çok lezzetli bir kırmızı et yiyormuş tadı alırsın.aynen öyle:)
Zaten karnım çok açken yemem ben.Ne biliyim çiğ köfte gibi.Aperatif olarak almak lazım:) Bir yarım ekmek makbule geçiyor o yüzden.Tabi bazen hızımı alamayıp tümlüyorum:)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Aslında Vsita kullanıyorsanız pek geç sayılmaz.Ama şöyle ücretsiz denemek istiyorsanız geç olmak üzere :D:D:D
evet gerçekten güzel kokuyor
bu arada bende kokoreçi denedim fena değil o gün kokoreç dışında başka bişey yemeseydim bi tane daha yerdim
arkadaşlar aklıma geldi de blu-ray sürücüleri deneyen varmı ben özelliklerine baktığımda bana güzel geldi ama bir de sizin yorumlarına bakayım dedim
Bluray diskler çok pahalı.Şimdilik pek gerek yok blu-ray'e.Ucuzlayana kadar pek kullanılmaz gibime geliyor.
Şu ingilizceyi geliştirmek için yayınlanan ingilizce kitaplardan okluyordum az önce.Hiç de öyle dil geliştirmek için yazılmış gibi değil.Bildiğin roman.Tabi biraz kısa.Ama hem güzel bir hikayeyle iyi vakit geçirtiyor,hem de ingilizceyi geliştiriyor:D Seviyorum bu 3. seviyeyi :D:D:D 4. seviye de okurum gerçi,maksat dil gelişsin:D:D
Şu ingilizceyi geliştirmek için yayınlanan ingilizce kitaplardan okluyordum az önce.Hiç de öyle dil geliştirmek için yazılmış gibi değil.Bildiğin roman.Tabi biraz kısa.Ama hem güzel bir hikayeyle iyi vakit geçirtiyor,hem de ingilizceyi geliştiriyor:D Seviyorum bu 3. seviyeyi :D:D:D 4. seviye de okurum gerçi,maksat dil gelişsin:D:hem ingilizceyi geliştirmek için değil, hemde ingilizceyi geliştiriyor Fazla okudun galiba ,baksana...
Bayramda bende güzel bir lokantada Kokoreç yiyim ilk defa bakalım nasılmış tadı.Öyle olmaz hocam.Kokorecin tadı sokakta yemede zaten :) popondan küçük sandalyeleri olan küçücük bi masası olan temiz olduguna güvendigin bir yerde yemelisin =) yada ben hep anlattıgım gibi bi yerde yedigim ve çok tad aldıgım için böyle düşünüyorum bilmiyorum.
Alah Allah! Facebook'taki Fenerbahçe sayfasını kapatmışlar. 2 milyonu geçmiştik. Deli bunlar