http://www.youtube.com/watch?v=_nAIftttKO4
arkadaşlar şunu bir dinleyin ismail yk halt etmiş kendisi yazvus seçkindir
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
borak adı süper biridir diğer videolarınıda izleyin.
hayır hep şarkı değil röpartajlarda var ama neden beğenmedinki anlayamadım?
Sırbistan maçı da başladı.Hadi be Türkiye,sen bunu da kazanırsın:D
Ne maçtı ya:D:D:D Çok heyecanlıydı. Sonunda kazandık ama 12 Dev Adam'a tebrikler. :D:D:D
Düzenleme: İmla.
Arkadaşlar benim bir sorunum var mesela ben biri ile konuşurken onun sadece gözüne odaklanırım yada onun gözüne bakamam her zaman olur bunu yaşayan varmı arkadaşlar hiç.
Pek anormal bir şey yok.Arkadaşalrla veya akrabalarımla konuşurken direk gözlerine bakarak konuşurum.Ama saygılı konuşmam gereken biriyle konuşurken pek göz teması kuramam maalesef :(
:D:D:D:D:D
Bende öyle bir durum yok :s
Ya pes te become oynuyordum.23 yaşımda Barcelonadayım. 53 maçta 42 gol falan attım sanırım.juventusa gidiyim bari şenlik olsun dedim.Rezillere oynuyor takım:( Nese yeni nesil pele olarak toparlıcam takımı:)
Bende öyle bir durum yok :sYa pes te become oynuyordum.23 yaşımda Barcelonadayım. 53 maçta 42 gol falan attım sanırım.juventusa gidiyim bari şenlik olsun dedim.Rezillere oynuyor takım:( Nese yeni nesil pele olarak toparlıcam takımı:)
Ben de oyunuyordum geçenlerde,19 yaşında,Şöyle iyi bir takımdan teklf bekliyorum.O anki takım da Manchaster City.Son güne kadar bekledim,hep ortalama takımlar istiyor:D:D Son gün Manchester Utd.'den teklifi görür görmez balıklama atladım.13. maçımı da yedek kulübesinde geçirince pek doğru bir tercih yapmadığımı anladım :D:D:D:D
Elimin üstünü kapıya sürterek bir miktar yüzdürdüm.Peçete basıyorum,durmuyor kanaması,yıkıyorum durmuyor.Yara bandı da bulamadım.Peçeteyi basınca da çok feci bir şekilde yanıyor:D:D:D Neyse krem filan varsa evde süreyim bari.
:D:D:D:D:D Benimkinden çok daha iyi olduğu kesin :D:D:D:D:D