God of War bilgisayar için çıkar mı acaba? Oynadıktan sonra Devil May Cry 3 çok kötü geldi. Grafikler açısından. 4. 'sü daha iyidir herhalde. God of War 3 PS3'te Mart 2010'da çıkıyor. Ben bir ve ikiyi oynadım.Fear Nothing Trailer
http://ps3.ign.com/dor/objects/8 ... trailer_021209.htmlDiğer videolar için;
http://media.ps3.ign.com/media/886/886158/vids_1.html
PS 2'de oynama fırsatım oldu GOW 1 ve 2 yi.Müthiş bir seri.Ve evet DMC 3'ün grafikleri pek de iyi sayılmaz.Ama oynanış çok eğlenceliydi bence.Ve daha da önemlisi, zaman olarak serinin önceki oyunlarından önceki bir zamanda geçtiği ve olayların nasıl başladığını gösterdiği için senaryo bence muhteşemdi.DMC 4'ün ise grafikleri çok güzel,oynanış eğlenceli ama senaryo 3 kadar güçlü değil.
Bu arada God of War 3'ün PC'ye çıkacağını sanmam.O oynanışı PC'ye entegre etmeleri zor.Yaparlarsa çok iyi olur tabi.Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 13 Ağustos 2009 19:17
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Numpad'i unutmuşlar :D:D:D
Fifa 09'a geldi,sıra:D İndirecek oyun bulamadım ben e FİFA 09 u indireyim dedim:D bir haftada Prototype,Devil May Cry 4,Fallout 3,Sims 3 ve dde Mirror's Edge'i indirdim aklıma oyun gelmiyor şimdi.Fallout ve Mirror's Edge hariç hepsi bitti.Neyse artık LEVEL'ın yeni sayısını alayım da bakayım yeni neler var?
Entegre etmek derken? Kontroller açısından mı? Sistemle ilgili bir sorun olacağını sanmam. Ama bilgisayarda çıkacağını ben de zannetmiyorum. Fable 2 bile çıkmadı.
PS 2'de oynama fırsatım oldu GOW 1 ve 2 yi.Müthiş bir seri.Ve evet DMC 3'ün grafikleri pek de iyi sayılmaz.Ama oynanış çok eğlenceliydi bence.Ve daha da önemlisi, zaman olarak serinin önceki oyunlarından önceki bir zamanda geçtiği ve olayların nasıl başladığını gösterdiği için senaryo bence muhteşemdi.DMC 4'ün ise grafikleri çok güzel,oynanış eğlenceli ama senaryo 3 kadar güçlü değil.
Bu arada God of War 3'ün PC'ye çıkacağını sanmam.O oynanışı PC'ye entegre etmeleri zor.Yaparlarsa çok iyi olur tabi.Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 13 Ağustos 2009 19:32
Entegre etmek derken? Kontroller açısından mı? Sistemle ilgili bir sorun olacağını sanmam. Ama bilgisayarda çıkacağını ben de zannetmiyorum. Fable 2 bile çıkmadı.
Demek istediğim,hani Play Station 2'de her istediğimiz hareketi kolayca yapabiliyor,ve her hareketi istediğimiz şekilde,istediğimiz düşmana,istediğimiz hareketle birbirine bağlayarak yapabiliyorduk.Bu oynanabilirliği XBOX 360 hariç hiçbir platfoma kolay kolay geçiremezler diye düşünüyorum.
Niye ki? Ben anlamadım ama neyse.
Demek istediğim,anlattıklarımçok rahat bir şekilpde yapılıyor PS'de.Sanki Play Station 2 controlleri bu oyun için yapılmış.Play Station da yaptıklarımızın 10'da 1'ini klavyede yapamyız diye düşünüyorum.Ve bir PS veya XBOX controlleri olmadıktan sonra başka bir gamepad da oı rahatlığı ve hassaslığı veremez.Mesela Kontorland'ın gamepadleri içinde şekil olarak PS2 gamepadi ile tıpa tıp aynı.Ama PS2 gamepad'ın da yarım analog turu ile yaptığımız bir şeyi kontorland gmepadinde 90 derecelik bir tur yerine 110 dereceye kayan bir tur gerekiyor ve PS gamepad'ine alıştıktan sonra bu iş çok sinir bozuyor.Gerçi en rahat controller XBOX 360 controlleri bence.
Gözümüz aydın TTNET sonunda hızlarıdüşürdü galiba:D:D:D
300 kb/sn ile çekiyordum fifayı. 40 kb lara düştü.Denemek için durdurup mario forever'ı indireyim dedim,maksimum 70 kb/sn ile çekti:D.Tüh bee:D:D:D:D Neyse yarın tekrar 1 mbite geçerim artık:D
Başka düşen varmı çok merak ediyorum. Güleceğim bu olaya. Düşüpte düşmedi diyenler olursa kendilerini kandırırlar :D:D:D canavr gibi maşallah 850 ile indiriyordu dün netload.in den :
850? Hangi tarifeyle peki? Bu arada haklısın kendini kandırmaktan başka bir işe yaramaz düşüp de düşmedi demek.:D:D:D:D:D:D:D:D
Haydaaaa.Ne oluyor anlamadım.10 saniye 30 kb/sn 10 saniye 150 kb/sn.Herhalde bir problem oldu hatlarda.Şimdi düşürdüler mi,düşürüyorlar mı,hatlarda mı problem var anlamadım ben.Bu paketi kullanan başka birisi de söylerse hızını,daha iyi anlarız o zaman ne oluyor?
250'ye çıktı az önce birkaç saniyeliğine. Şimdi 80 'lerde.Ne oluyor ben anlamadım?:D:D:D:D
Torrent indiriyorum.Aşırı yüklenme de yok.Neyse bir denesem iyi olacak.
Yanlış alarm:D Hız 200-500 kb/sn arasında.600-700 de oluyor bir kaç saniyeliğine.Hızda aşırı bir dalgalanma var ama hadi hayırlısı :D:D:D
Güncelleme: Şimdi yine 50lerde :D:D Of beee:D:D