Buradaki mesajların çoğu senin de dediğin gibi kofti. Öyle rekor kırılacaksa hiç kırılmasın daha iyi.Evet.Ama 2. verdigim linke bakarsan.Orda öyle saçmalamamışlar.Tam tersi baya matrak bir muhabbet dönmüş.Bazı sayfalarda güldürdü beni muhabbetleri.Tabi hepsini inceleyemedim 10.000 sayfa kolay degil.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Evet.Ama 2. verdigim linke bakarsan.Orda öyle saçmalamamışlar.Tam tersi baya matrak bir muhabbet dönmüş.Bazı sayfalarda güldürdü beni muhabbetleri.Tabi hepsini inceleyemedim 10.000 sayfa kolay degil.2. linke bakmamıştım. Bir arkadaşın mesajından 10274 sayfa olduğunu anlamıştım. Evet, şimdi baktım, yine dediğin gibi boş, gereksiz mesaj yok pek. En azından öyle bir konu için. Ama şöyle bir şey de var. Onların bir sayfası sadece 8 mesaj. =) Yine de helal olsun tabii. =)Son Düzenleme: Feel Good ~ 13 Eylül 2009 19:22
Boş mesaj atmak hiç de zevkli değil. Anlamsız olmuş bu rekor meselesi.
Bu konuyu artık rekor kırmak için değil,sohbet etme,tanışma ve stres atma yeri olarak görmeliyiz bence.İyi de oluyor bence her telden takılıyoruz :)
(Aramızda kalsın genede,Selçuk bey duyarsa kilitlemeye kalkar falan mazallah :))
Ben severim ama sade değil başka bişeyle kullanmayı severim (anladın sen onu :D )
Kokoreç + Şalgam suyu ohh :D
Bayramda bi kokoreç yemek lazım.
Çoktandır yemiyordum özledim yahu :)
Nasıl bir tadı var biraz tarif edermisiniz belki bende kokoreçe yönelirim.Tadını nasıl tarif etsem ki.Anlamak için yemek lazım aslında.Koyun bağırsağından yapıldığını belirteyim bu arada.Çoğu insan bu nedenle pek yeme taraftarı olmuyor.Tercih meselesi diyelim.Ben çok severim,hafif baharatlı bir tadı var diyebiliriz.Acı biber seviyorsan özellikle turşu biberleriyle çok güzel gidiyor hmmmm koktu gene buram buram :))
İlave:
Burda güzel bir tarifi var :
http://www.zevkkokorec.com/tarih.htmlSon Düzenleme: Hayalet 26 ~ 14 Eylül 2009 00:28
Evet ben de ilk denememde senin gibi (çoğu insan da aynı düşünceyle uzak duruyor) düşünmüştüm ama hani derler ya herşeyin bir ilki vardır hiçte öyle değil aslında.İlk denemeden sonra neden daha önce ben bunu yemedim diyebilirsin.Bir de ekmek arası yemek en iyisidir.Gözlerini kapatıp tadını çıkarmaya bak,bir bardak ta ayran ohhh nefis :)
Ben ilk yediğimde bağırsak olduğunu bilmiyordum. Bilseydim de ondan iğrenecek görüye sahip değildim. Biraz büyüyünce öğrendim öyle olduğunu. Eğer iyi seçilmiş ve iyi pişirilmişse hafif yağlı, özel baharatıyla çok lezzetli bir kırmızı et yiyormuş tadı alırsın.