Bugün Serdar abi neden girmedi? Hayırdır.Bayramda köye gideceğim diyordu ya, ondan girmiyordur.
(İçime kurt düştü).Konunun ismi rekor denemesine işaret etse de çok fazla üye rekorla ilgilenmiyor, genelde sohbet için buraya yazıyorlar.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 20 Eylül 2009 12:52
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Asıl amaç rekor olsaydı çoktan 20.000'lerdeydi bu konu.
Guitar Hero:World Tour oynayan var mı? Ben yeni başladım Easy easy takılıyorum şimdilik Klavyede pek zevkli olmuyor ama.En iyisi para biriktirip gitarını almak
130 lira civarı bir şey olması lazım.Kablosuz.Kablolu versiyonu var mı bilmiyorum.
Böyle bir şey:
Yarış oyunlarını klavyeyle de rahatça oynayabilirim.Ama bu oyun kollarıma işkence ediyor.Hem sadece tek bir yarış oyunu var.Daha doğrusu yükleniyor.
Bu guitar heroyla 3te tanıştım.Yani gitar hiro 3.
Klavyeyle tam bir çileydi.Bir yandan mausla titretip, biryandan ok tuşları diğer yandan 5 ayrı notaya denk gelince basmak felan, kolay mod bile zorlamıştı beni:) world toursda değişiklik var mı?
Az önce "The Phantom of the Opera"yı(Operadaki Hayalet) izledim. Bir garip oldum. Hele sonunda "Learn to be Lonely" diye bir şarkı var...İzlemeyenler varsa izlesin bence. 2004 yapımı, yönetmen Joel Schumacher. Başrolleri 300'le meşhur olan Gerard Butler, Emmy Rossum ve Patrick Wilson paylaşıyor.
Bu guitar heroyla 3te tanıştım.Yani gitar hiro 3.
Klavyeyle tam bir çileydi.Bir yandan mausla titretip, biryandan ok tuşları diğer yandan 5 ayrı notaya denk gelince basmak felan, kolay mod bile zorlamıştı beni:) world toursda değişiklik var mı?
Şarkılar çok güzel,bir de klavye kullanımı kolaylaştırılmış.Shift,Z,X,C,V,Üst ve Alt yön tuşları ile Space yetiyor.Yön tuşları:Perdeler ile aynı anda basmamız gereken tuş(adını unuttum:D) Boşluk da Star Power :D
Hmm anladım sağol.Oyunda notaları doğru basınca tadından yenmiyor ya:)
Şarkılar çok güzel,bir de klavye kullanımı kolaylaştırılmış.Shift,Z,X,C,V,Üst ve Alt yön tuşları ile Space yetiyor.Yön tuşları:Perdeler ile aynı anda basmamız gereken tuş(adını unuttum:D) Boşluk da Star Power :
Evet. :D Medium modda feleğim şaştı ilk başladığımda.Gitarla arkadaşta 1-2 kez çalmıştımmedium'da No Sleep Till Brooklyn'i %90'la.Klavyede 45 bile yapamadım.Easy'ye aldım alışınca geliyor 98'ler :D:D
Ben de bir şey yemeden önce iki kez düşünüyorum :D:D
Bir de _hEro, GH 3 ve World Tour arasındaki en önemli farkı unutmuşum,GH 3'ü Harmonix yaptı,GH World Tour'u ise Neversoft.GH'nin yapımcılığını Neversoft üstlenince Harmonix de Rock Band'i çıkardı.O da çok güzel.Keşke PC'ye de çıksa.
Ben de bir şey yemeden önce iki kez düşünüyorum :D:DHmm.Ben guitar hero ları hep aynı firma çıkardı sanıyorum. Rock bbandıda duydum ama guitar klonu birşeydir diye düşünüyordum.Demek değilmiş :) Evet keşke çıksa :(
Bir de _hEro, GH 3 ve World Tour arasındaki en önemli farkı unutmuşum,GH 3'ü Harmonix yaptı,GH World Tour'u ise Neversoft.GH'nin yapımcılığını Neversoft üstlenince Harmonix de Rock Band'i çıkardı.O da çok güzel.Keşke PC'ye de çıksa.Gitarsız oynanmıyorki, tadı çıkmıyor.