Herkese afiyet olsun.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Assembly den başla :PPPPPPPPSerdar abi Assembly dilini sanaldan okuyarak anlaşılmıyor beynimde tüm aklıma giren çarpışıyor. Html editör programıyla deniyorum beceremiyorum. Sen anlıyorsan hazır bir kodu falan verse bana ö.m den atabilir misin? onu öğrendiklerime örnek tutayım.
Fortran sonra. :P
Sonra C :P
Sonra C++ :Pon sene sonra sağlam bir hacker olursun.
Bütün günü uyuyarak geçirdim.Sabaha kadar uyuyamadım,uyku tutmadı.Sonra pc başında yavaş yavaş dalmaya başlayınca (11 sularında :D) uzanayım dedim biraz.7'ye 5 kala uyandım.Hemen fırına koştum tabi:D Bütün gece JDownloader ile uğraştım.Betik oluşturdum,modem arayüzünden reset atıp kaydettim,arayüzden reset tuşunu bumak da kolay olmadı.En sonunda Google sağolsun tüm ayarlar tamamlanınca,deneme amaçlı 3 link koydum,Pes 2010 Demo.2 link sorunsuz indi ama 3. linkin indirmesi başlamadı bir türlü :(((
Cem Garipoğlu, mühebbet cezasından -18 olduğundan kurtuldu. 17 Yaşındaymış şimdi savcılık Kemik Taraması istemiş hani 18 mi? 17 mi? diye inşallah 18 yaşındadır. Böyle insanlıktan çıkmışlara Mühebbet bence biraz az onlarında canı yanmalı diye düşünüyorum.
Adam benimle yaşıt yaptıklarına bak ben daha uçan kelebeğe dokunamıyorum canı yanar diye. Neyse haberlerde duydum öyleymiş.
İnternational Affairs sence cimri çıktın be benden forumun 149722 üyesine 200 lira.
Sizde bi el öpme resmi koyarsınız artık
Vay be ben 200 lirayı verdim el öpmesi kaldı şaka olduğunu kavrayamadın galiba yaşın 16 zeka yaşın 0,6 heralde bi de abartma diyene bak 50 tane konu açar dün mesaj sayısı 890 küsürdü şimdi olmuş 934 acaba nasıl oldu alakasız konular (daha doğrusu anket"LER") açarak oldu galiba bide anketi açıyo kendi cevabını kendi veriyo!
Noldu niye cavap yazamadın!Gerçekleri yüzüne vurunca kalakaldın demi?
bigpoint olarak bizde bu rekoru kırıyoruz, 22bin küsür mesaj atıldı :)
deepolis forumunda üyelerde üyeye bölümünde, sizde zıyaret edebılırsınz :)